Hiltusenkaarre 18, Takalaanila, Oulu, valmistuminen 1-2/2021

Hiltusenkaarre 18 / Hajottamotie 18, valmistuminen 1-2/2021

Tuotamme Hiltusenkaarteeseen (entinen Hajottamotie 18) Takalaanilaan huippupaikalle liike / toimitilarakennuksen. Tällä paikalla yrityksesi on helposti saavutettavissa. Hiltusenkaarteen aiempi nimi on Hajottamotie.

Yrityksesi tarpeisiin räätälöity liike- ja toimitila

Hiltusenkaarteessa rakennettavassa kiinteistössä tullaan huomioimaan monilla eri toimialoilla toimivien yritysten tarpeet. Rakennus tarjoaa tiloja muun muassa tuotannolliselle yritykselle, alihankintayritykselle, varastohallille tai erikoistilalle. Tilakoot 145 – 271 brt-m2. Tiloja voi yhdistää suuremmiksi kokonaisuuksiksi.

Hiltusenkaarteeseen on valmistunut Konevuokraamo Vatupassille toimitilat keväällä 2020. Business Parkin puolella on vapaana vielä kolme vierekkäistä 145 neliön huoneistoa. Tilat on mahdollista tarvittaessa yhdistää suuremmaksi kokonaisuudeksi. Tilat valmistuvat joulukuussa 2020 – tammikuussa 2021.

Neliöhinnat alkaen 1345 €/brt-m2

Hiltusenkaarteessa on vuokrattavana kaksi huoneistoa. Huoneiston B8 koko on 174 brt-m2 ja huoneiston B9 koko on 225 brt-m2. Vuokrahinta 9,50 €/m2 – 10,50 €/m2 + alv riippuen vuokrasopimuksen kestosta.

Oma piha-alue

Jokaisella toimitilalla on juuri ko. huoneistolle varattu piha-alue niin rakennuksen etu- kuin takapihalla. Omalla piha-alueella yritykset voivat säilyttää muun muassa kontteja, säiliöitä tai valmistuksessa käytettäviä laitteita ja tarvikkeita.

Rakennuksen takana on kullekin toimitilaosakkeelle varattu toimitilaosakkeen levyinen suojaisasti aidattu takapiha. Takapiha tarjoaa suojattua tilaa varastointiin tai taukohetkeen omalla pihalla.

Liikenteellisesti huippusijainti ja loistava näkyvyys

Hiltusenkaarteelta on nopea kulku Kuusamontielle. Hiltusenkaarteelta pääsee myös nopeasti E8-tielle, joka johtaa muun muassa etelän suuntaan, Kemiin, Rovaniemelle ja Tornioon. E8-tien pohjoiseen liittymään on kulku myös Raitotien liikenneympyrän kautta. Hiltusenkaarteelta on suora yhteys Ruskontielle, josta on suora tielinja Oulun keskustaan. Raitotie puolestaan yhdistyy Poikkimaantiehen muodostaen koko kaupungin kiertävän kehätien Nuottasaareen saakka.

Vahvasti kehittyvä alue

Alue, jolla tontti sijaitsee, on vahvasti kehittyvä alue, jossa on jo nyt paljon kaupanalan ja teollisuuden yrityksiä. Ruskon alue on Suomen suurin materiaalitehokkuuden osaamis- ja liiketoimintakeskittymä ja alueella toimivat yritykset työllistävät noin 5 000 työntekijää.

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä sähköpostia ja sovi tapaaminen tontille tai toimistollemme Pitkänmöljäntie 21:een, niin räätälöidään yhdessä yrityksellesi toimitila, joka vastaa yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin, tuottaa lisäarvoa ja muuntautuu yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin.

Myytävät ja vuokrattavat toimitilat ja liiketilat Oulussa:

Raimo Pahkala, puhelin 050 349 3225, sähköposti raimo.pahkala@terwarahasto.fi
Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086, sähköposti erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi

Katso kaikki tilat