Hiltusenkaarre 18, Takalaanila, Oulu

Hiltusenkaarre 18 / Hajottamotie 18, Oulu – myydään / vuokrataan liiketilaa Oulussa​​

Tuotamme Hiltusenkaarteeseen (entinen Hajottamotie 18) Takalaanilaan huippupaikalle liike / toimitilarakennuksen. Tällä paikalla yrityksesi on helposti saavutettavissa. Hiltusenkaarteen aiempi nimi on Hajottamotie.

Yrityksesi tarpeisiin räätälöity liike- ja toimitila

Hiltusenkaarteessa rakennettavassa kiinteistössä tullaan huomioimaan monilla eri toimialoilla toimivien yritysten tarpeet. Rakennus tarjoaa tiloja muun muassa tuotannolliselle yritykselle, alihankintayritykselle, varastohallille tai erikoistilalle. Tilakoot 145 – 271 brt-m2. Tiloja voi yhdistää suuremmiksi kokonaisuuksiksi.

Hiltusenkaarteeseen valmistuu Konevuokraamo Vatupassille toimitilat toukokuussa 2020. Business Parkin puolella on vapaana vielä seitsemän huoneistoa.

Huoneisto B1 – 271 m2

Huoneisto B2- 147 m2

Huoneisto B3 – 145 m2

Huoneisto B4 – 145 m2

Huoneisto B5 – 145 m2

Huoneisto B6 – 145 m2

Huoneisto B7 – 174 m2

Oma piha-alue

Jokaisella toimitilalla on juuri ko. huoneistolle varattu piha-alue niin rakennuksen etu- kuin takapihalla. Omalla piha-alueella yritykset voivat säilyttää muun muassa kontteja, säiliöitä tai valmistuksessa käytettäviä laitteita ja tarvikkeita.

Rakennuksen takana on kullekin toimitilaosakkeelle varattu toimitilaosakkeen levyinen suojaisasti aidattu takapiha. Takapiha tarjoaa suojattua tilaa varastointiin tai taukohetkeen omalla pihalla.

Liikenteellisesti huippusijainti ja loistava näkyvyys

Hiltusenkaarteelta on nopea kulku Kuusamontielle. Hiltusenkaarteelta pääsee myös nopeasti E8-tielle, joka johtaa muun muassa etelän suuntaan, Kemiin, Rovaniemelle ja Tornioon. E8-tien pohjoiseen liittymään on kulku myös Raitotien liikenneympyrän kautta. Hiltusenkaarteelta on suora yhteys Ruskontielle, josta on suora tielinja Oulun keskustaan. Raitotie puolestaan yhdistyy Poikkimaantiehen muodostaen koko kaupungin kiertävän kehätien Nuottasaareen saakka.

Vahvasti kehittyvä alue

Alue, jolla tontti sijaitsee, on vahvasti kehittyvä alue, jossa on jo nyt paljon kaupanalan ja teollisuuden yrityksiä. Ruskon alue on Suomen suurin materiaalitehokkuuden osaamis- ja liiketoimintakeskittymä ja alueella toimivat yritykset työllistävät noin 5 000 työntekijää.

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä sähköpostia ja sovi tapaaminen tontille tai toimistollemme Pitkänmöljäntie 21:een, niin räätälöidään yhdessä yrityksellesi toimitila, joka vastaa yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin, tuottaa lisäarvoa ja muuntautuu yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin.

Myytävät ja vuokrattavat toimitilat ja liiketilat Oulussa:

Raimo Pahkala, puhelin 050 349 3225, sähköposti raimo.pahkala@terwarahasto.fi
Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086, sähköposti erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi

Katso kaikki tilat