Kempele, Honkasentie 3, suunnittelussa

Zeppelinin alue Kempeleessä

Tuotamme erinomaiselle paikalle Zeppeliinin läheisyyteen, osoitteeseen Honkasentie 3, Terwa-toimitilakonseptin mukaista tilaa. Kohteen nopea aloitus mahdollista. Ota pian yhteyttä, niin voimme ottaa parhaiten yksilölliset tilatarpeesi huomioon.

Tällä paikalla yrityksesi sijaitsee erinomaisella paikalla Zeppelinin läheisyydessä, uuden vapaa-aikakeskittymän Zempin, virkistysuimala Zimmarin sekä Leo´s Leikkimaan naapurissa. .

Rakennus tarjoaa tiloja muun muassa tuotannolliselle yritykselle, alihankintayritykselle, varastohallille tai erikoistilalle. Rakennus mahdollistaa myös niin myymälän, show roomin kuin toimistonkin sijoittumisen tiloihin. Alustava neliöhinta 1395 euroa /brt-m2.

Tilava piha-alue, jossa on tilaa kuljetusautoille ja hyvät parkkipaikat asiakkaille ja henkilökunnalle.

Kun ostat Terwa-toimitilan, ovat vastuusi ja velvollisuutesi yhtä kattavasti määritelty kuin jos ostaisit osakkeen asunto-osakeyhtiöstä. Maksat siis esimerkiksi käyttämästäsi lämmityksestä, sähköstä ja vedestä oman kulutuksesi mukaan. Lämmitysmuotona kaukolämpö.

Mikäli yrityksesi on kiinnostunut sijoittumaan tälle tontille, ota yhteyttä Raimo Pahkalaan, puhelin 050 349 3225 tai Erkki Lähtevänojaan, puhelin 040 501 8086

Katso kaikki tilat