Liuskekuja 3, Oulu

Liuskekuja 3, Oulu – uutta toimitilaa Ruskossa omalla piha-alueella

Vuokrattavana vastavalmistunutta toimitilaa Oulun Ruskosta.

Toimitilaosakkeella oma piha-alue rakennuksen etupihalla, mikä tuo mahdollisuuden säilyttää kontteja, säiliöitä tai valmistuksessa käytettäviä laitteita ja tarvikkeita pihalla. Iso asfaltoitu piha-alue takaa, että piha toimii yrityskäytössä ja kuljetusautot mahtuvat liikkumaan kiinteistön edustalla. Takapihalla aidattu alue, joka tarjoaa suojattua tilaa varastointiin tai esimerkiksi taukohetkeen pihalla.

Toimitilan hallissa, jossa vapaa korkeus 5,4 m, on hiekan- ja öljynerotuskaivo, kolmivaihevirtapistokkeet, sähköisesti toimiva iso nosto-ovi (L 3500, K 4700), teräsallas ja sähköpistokkeet työpisteelle.

Hallin lisäksi alakerrassa sosiaalitila, jossa suihku, pukukaapit ja wc. Erillinen tilava keittiötila, jota voi käyttää myös neuvotteluhuoneena. Toisessa kerroksessa avointa tilaa sekä toimistohuone 2 – 4:lle hengelle.

Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Alakerrassa lattialämmitys, yläkerran toimistossa sähköpatteri.

Vuokra 1100 euroa/kk + alv. Edullinen maalämpö, vuokralainen maksaa lämmityskustannukset. Vuokralainen tekee käyttösähkösopimuksen ja maksaa vedestä kulutuksen mukaan.

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Erkki Lähtevänojaan, puhelin 040 501 8086, sähköposti erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi ja tule tutustumaan toimitilaan.

Katso kaikki tilat