Marmoritie 9, Rusko, Oulu, valmistuminen 6/2022

Marmoritie 6, Rusko, Oulu

Ruskon yritysaluetta laajennetaan Ruskonniittyyn siten, että Raitotien varteen sijoittuvaa länsiosaa jatketaan Palolantietä ja Palolankujaa pohjoiseen.

Marmoritie 9:ssä runsaasti korkeaa hallitilaa

Tuotamme Marmoritie 9:ään, erittäin hyvin saavutettavissa olevalle paikalle, noin 1500 m2 suuruisen, 12 huoneistoa käsittävän liike/toimitilarakennuksen. Tilakoot 60 – 316 brt-m2. Hinnat alkaen 1345 e/brt-m2. Vierekkäisiä huoneistoja yhdistämällä on mahdollista toteuttaa tiloja, joissa jopa läpiajo rekalla on mahdollista. Kohde valmistuu arviolta 6/2022.

Huoneistot:
LT 1: 118 brt-m2 MYYTY
LT2: 60 brt-m2 MYYTY
LT3: 60 brt-m2 MYYTY
LT4: 316 brt-m2 MYYTY
LT5: 96 brt-m2
LT6: 96 brt-m2
LT7: 96 brt-m2
LT8: 96 brt-m2
LT9: 96 brt-m2
LT10: 96 brt-m2
LT11: 153 brt-m2
LT12: 153 brt-m2

Tiloihin on suunniteltu nykyaikaiset wc/kylpyhuoneet, toimivat taukotilat, hyvin varustellut keittiöt ja runsaasti korkeaa hallitilaa. Jokaisessa toimitilassa on iso nosto-ovi ja erillinen käyntiovi. Erillinen käyntiovi mahdollistaa kulun toimitilaan nosto-ovea avaamatta. Jokaisen toimitilan yläkerrassa on toimistohuone. Käynti yläkerran toimistoon kulkee ensimmäisen kerroksen tauko/keittiötilasta, joten toimistoon ei tarvitse kulkea hallin kautta.

Toimitila räätälöitynä sinun yrityksesi tarpeisiin

Koska Marmoritien kohteen suunnittelu on vasta käynnistynyt, voidaan tilat räätälöidä oman yrityksesi tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksesi tarpeita vastaavat toimitilat, jotka muuntautuvat yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin ja tuottavat lisäarvoa.

Toimiva piha

Marmoritiellä kiinnitämme erityistä huomiota pihan toimivuuteen. Rakennuksen ympäri on mahdollista ajaa täysperävaunurekalla. Tontin kaksi liittymää takaavat sujuvan liikennöimisen tontilla.

Tontin reuna-alueille on varattu kullekin huoneistolle oma piha-alue, suurimmillaan jopa 256 m2.  Omalla piha-alueella yrityksesi voi säilyttää muun muassa kontteja, säiliöitä tai valmistuksessa käytettäviä laitteita ja tarvikkeita. Kun ostat Terwa Toimitilan, saat siis myös oman piha-alueen.

Asemapiirustusluonnos.

Valmistuminen ja liikenteellinen saavutettavuus

Alueen kadut valmistuvat siten, että kesällä 2021 tonteille pääsy on mahdollista ja rakentaminen voi alkaa.

Liikenteellisesti tontti on huippupaikalta, sillä Marmoritieltä on suora yhteys Raitotielle. Raitotien liikenneympyrän kautta on suora tielinja Oulun keskustaan. Raitotieltä on myös nopea kulku E8-tielle, joka johtaa muun muassa Kemiin, Rovaniemelle ja Tornioon sekä etelän suuntaan. Raitotieltä pääsee helposti myös Kuusamontielle. Raitotie on myös osa koko kaupungin kiertävää kehätietä, joka jatkuu Nuottasaareen saakka, sillä Raitotie yhdistyy Poikkimaantiehen.

Vahvasti kehittyvä alue

Tontti sijaitsee vahvasti kehittyvällä alueella, jossa on jo nyt paljon kaupanalan ja teollisuuden yrityksiä. Ruskon alue on Suomen suurin materiaalitehokkuuden osaamis- ja liiketoimintakeskittymä ja alueella toimivat yritykset työllistävät noin 5 000 työntekijää.

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä sähköpostia ja sovi tapaaminen tontille tai toimistollemme Pitkänmöljäntie 21:een, niin räätälöidään yhdessä yrityksellesi toimitila, joka vastaa yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin, tuottaa lisäarvoa ja muuntautuu yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin.

Myytävät ja vuokrattavat toimitilat ja liiketilat Oulussa:

Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086, sähköposti erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi

Raimo Pahkala, puhelin 050 3493225, sähköposti raimo.pahkala@terwarahasto.fi

Katso kaikki tilat