Oulunportti, Oulu, suunnittelussa

Oulunportti, Oulu – myydään / vuokrataan liiketilaa Oulussa

Oulunportti on uusi tulevaisuuden yritysalue, joka rakentuu moottoritien ja Oulun lentoasemalle johtavan tien risteysalueelle. Oulunporttiin tulee liiketilaa, toimistotilaa ja tuotannollista tilaa.

Tontti sijaitsee keskeisellä paikalla Oulunportin alueen sisääntuloväylällä. Oulunportin alueen erityisenä vahvuutena on sijainti Pohjantien varressa näkyvällä paikalla.

Tontilla on rakennusoikeutta 5 800 neliötä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yrityksesi tarpeita vastaava liiketila. Tontinkäyttösuunnitelma on viitteellinen ja voimme suunnitella tontille monipuolista, juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaavaa liike / toimitilaa. Neliöhinta alkaen 1350 €/brt-m2.

Oulunportista löydät lisää tietoa Oulun kaupungin verkkosivuilta: www.ouka.fi/oulu/asuminen-ja-rakentaminen/oulunportti

Tule kehittämään kanssamme yrityksellesi modernit, lisäarvoa tuottavat tilat huippupaikalle. Vuokrattavat liiketilat ja toimitilat Oulussa: Raimo Pahkala, puhelin 050 349 3225 tai Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086. Raimon tavoitat sähköpostitse osoitteesta raimo.pahkala@terwarahasto.fi ja Erkin osoitteesta erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi.

Katso kaikki tilat