Palolantie 17, Oulu

Palolantie 17, Oulu – uutta toimitilaa Oulun Ruskoon

Tuotamme Ruskoon, osoitteeseen Palolantie 17, Terwa-toimitilakonseptimme mukaista yritystilaa. Työt tontilla ovat käynnissä. Tilat valmistuvat 4/2020. VAPAANA ENÄÄ HUONEISTOT 2 ja 3.

Yrityksesi tarpeisiin räätälöity liike- ja toimitila

Palolantielle rakennettavassa kiinteistössä tullaan huomioimaan monilla eri toimialoilla toimivien yritysten tarpeet. Rakennus tarjoaa tiloja muun muassa tuotannolliselle yritykselle, alihankintayritykselle, varastohallille tai erikoistilalle.

Oma iso piha-alue

Kun ostat toimitilaosakkeen Palolantie 17:stä, saat toimitilaosakkeen mukana juuri sinun yrityksellesi varatun piha-alueen. Omalla piha-alueellasi voit säilyttää muun muassa kontteja, säiliöitä tai valmistuksessa käytettäviä laitteita ja tarvikkeita.

Kulut kulutuksen mukaan, asunto-osakeyhtiöstä tuttu omistamisen ja rahoituksen malli

Terwa-toimitilassa vastuusi ja velvollisuutesi ovat yhtä kattavasti määritellyt kuin jos ostaisit osakkeen asunto-osakeyhtiöstä. Maksat siis esimerkiksi käyttämästäsi lämmityksestä, sähköstä ja vedestä oman kulutuksesi mukaan. Käyttökustannuksiltaan edullinen ja ympäristöystävällinen maalämpö lämmitysmuotona mahdollistaa kesäisin optiona tilojen tehokkaan jäähdytyksen.

Loistava sijainti

Palolantiellä yrityksesi sijaitsee liikenteellisesti huippupaikalla. Palolantieltä tullaan rakentamaan suora tieyhteys Raitotielle. Raitotietä pitkin pääsee nopeasti Kuusamontielle, josta on helppo kulku E8-tielle, joka johtaa muun muassa Kemiin, Rovaniemelle ja Tornioon. Raitotien liikenneympyrän kautta on kulku E8-tien pohjoiseen liittymään sekä suora tielinja Oulun keskustaan. Raitotie yhdistyy Poikkimaantiehen muodostaen koko kaupungin kiertävän kehätien aina Nuottasaareen saakka. Alueen joukkoliikenneyhteyksien kehittäminen on työn alla.

Vapaana olevat tilat

Palolantien huoneistot 1 ja 4 – 10 on myyty. Vapaana vielä huoneistot 2 ja 3. Huoneistojen koko 86 neliötä.

Ota yhteyttä

Palolantie 17 toimitilat sopivat loistavasti yritysten lisäksi myös sijoittajille. Toimitilojen hinnat alkaen 1290 euroa/brt-m2.

Soita tai lähetä sähköpostia ja sovi tapaaminen tontille tai toimistollemme Pitkänmöljäntie 21:een, niin räätälöidään yhdessä yrityksellesi toimitila, joka vastaa yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin, tuottaa lisäarvoa ja muuntautuu yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin.

Myytävät ja vuokrattavat toimitilat ja liiketilat Oulussa: Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086, sähköposti erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi.

Katso kaikki tilat