Piuhakuja 1, Rusko, Oulu, suunnittelussa

Piuhakuja 1, Oulu – myydään / vuokrataan liiketilaa Oulussa​​

Tuotamme Piuhakujalle Ruskoon hyvälle sijainnille liike / toimitilarakennuksen. Tällä paikalla yrityksesi on helposti saavutettavissa.

Loistavaa toimitilaa erityisesti raskaalle liikenteelle Kuusamontie-näkyvyydellä

Piuhakujan kiinteistö sopii erityisen hyvin raskaalle liikenteelle, koska tontin piha-alueet on perustettu raskaan liikenteen ja varastoinnin käyttöön. Kiinteistö on erittäin hyvin saavutettavissa raskaille kuljetuksille. Rakennus tarjoaa tiloja muun muassa tuotannolliselle yritykselle, alihankintayritykselle, varastohallille tai erikoistilalle.

Tontti 

Tontin koko 1,2 ha, joten rakennuksen lisäksi tontille jää tilaa pysäköinnille ja muille piha-aluetta tarvitseville toiminnoille.

Sijainti

Tontti sijaitsee osoitteessa Piuhakuja 1 ja on erittäin hyvin saavutettavissa isoille kuljetuksille. Piuhakujalta on nopea kulku Kuusamontielle, josta on nopea kulku E8-tielle, joka johtaa mm. Kemiin, Rovaniemelle ja Tornioon sekä etelän suuntaan.

E8-tien pohjoiseen liittymään on kulku myös Raitotien liikenneympyrän kautta. Raitotien liikenneympyrän kautta on myös suora tielinja Oulun keskustaan (noin 6 km). Raitotien yhdistyminen Poikkimaantiehen muodostaa koko kaupungin kiertävän kehätien. ​

Ruskon alue

Alue, jolla tontti sijaitsee, on vahvasti kasvava ja kehittyvä alue, jossa on jo nyt paljon kaupanalan ja teollisuuden yrityksiä. Ruskon alue on Suomen suurin materiaalitehokkuuden osaamis- ja liiketoimintakeskittymä ja alueella toimivat yritykset työllistävät noin 5 000 työntekijää. ​

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä sähköpostia ja sovi tapaaminen tontille tai toimistollemme Pitkänmöljäntie 21:een, niin räätälöidään yhdessä yrityksellesi toimitila, joka vastaa yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin, tuottaa lisäarvoa ja muuntautuu yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin.

Myytävät ja vuokrattavat toimitilat ja liiketilat Oulussa:

Raimo Pahkala, puhelin 050 349 3225, sähköposti raimo.pahkala@terwarahasto.fi
Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086, sähköposti erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi

Katso kaikki tilat