Konevuokraamo Vatupassille tilat Hiltusenkaarre 18:aan

Terwa Kiinteistökehitys tuottaa Konevuokraamo Vatupassille heidän tarpeitaan vastaavat, lisäarvoa tuottavat ja laadukkaat tilat Oulun Takalaanilaan, osoitteeseen Hiltusenkaarre 18. Terwa Kiinteistökehitys on suunnitellut tilat yhteistyössä Vatupassin kanssa asiakasta kuunnellen ja kumppanuutta korostaen, jotta tilat tukevat parhaimmalla mahdollisella tavalla asiakkaan liiketoimintaa ja ensiluokkaisen asiakaskokemuksen muodostumista.

Vatupassin sijainti osoitteessa Hiltusenkaarre 18 on loistava, sillä Hiltusenkaarteelta on nopea kulku Kuusamontielle ja E8-tielle. Hiltusenkaarteelta on suora yhteys Ruskontielle, josta on suora tielinja Oulun keskustaan. Raitotie puolestaan yhdistyy Poikkimaantiehen muodostaen koko kaupungin kiertävän kehätien Nuottasaareen sakka. Raitotien liikenneympyrään on matkaa vain reilut 400 metriä.

Konevuokraamo Vatupassi on perheyritys, joka toimii Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Nurmeksessa sekä kesästä 2020 alkaen myös Oulussa. Vatupassilaisten ajatuksena on, että jokainen rakentaja ansaitsee asianmukaiset välineet. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse omistaa. Vatupassi vuokraa varmasti laadukkaat, toimivat ja juuri työhön oikeat vehkeet, oli kyse sitten kerrostaloprojektista tai vaikka massatapahtuman rakenteista.

Hiltusenkaarre 18 on jaettu kahteen tontin osaan. Vatupassin tilat sijaitsevat tontin osalla 1. Tontin osalle 2 valmistuu Terwa-toimitilakonseptimme mukaista yritystoiminnan muutosten mukana joustavaa toimitilaa. Kohteessa jokaisella toimitilalla on juuri ko. huoneistolle varattu piha-alue niin rakennuksen etu- kuin takapihalla. Omalla piha-alueella yritykset voivat säilyttää muun muassa kontteja, säiliöitä tai valmistuksessa käytettäviä laitteita ja tarvikkeita. Huoneistot 1 – 7 ovat vielä vapaana. Vierekkäisiä toimitiloja on mahdollista yhdistää isommiksi kokonaisuuksiksi. Lue lisää kohteesta täältä: Hiltusenkaarre 18.

Katso kaikki uutiset