Oulun Ritaharjuun Rustan myymälä

Ritaharjuun valmistuu Rustan ensimmäinen Oulun myymälä

Uusi myymälä on suunniteltu Terwa Kiinteistökehityksen ja Rustan tiiviissä yhteistyössä Rustan brändin mukaiseksi. Rusta palvelee asiakkaitaan Ritaharjussa, osoitteessa Ritakumpu 2-4, lokakuusta 2023 alkaen.

Ritaharjun tavaratalosta tulee noin 2 400 neliön kokoinen, ja sen kylkeen tulee 800 neliön kokoinen ulkopuutarhan kausimyymälä. Se on kooltaan ja valikoimaltaan saman kaltainen kuin Rustan myymälät muissa kaupungeissa ovat.

Ritaharjun Rusta on erittäin hyvin saavutettavissa Ritaharjun kasvavan asuinalueen ja Ideaparkin läheisyydessä, uuden Motonetin vieressä. Terwa Kiinteistökehitys on toteuttanut aiemmin samalle tontille Arinan S-Marketin. Lisäksi tontilla palvelevat ABC-polttoainejakelupiste ja pesukatu. Tontilla on runsaasti asiakaspysäköintipaikkoja, joten asiointi on helppoa. 

Terwa Kiinteistökehityksen toimitusjohtaja Raimo Pahkala sanoo Rustan uuden myymälän suunnittelun olleen sujuvaa. ”Asiakkaalla oli selkeät lähtötiedot myymälän suunnittelemiseksi. Meidän tehtäväksemme jäi sovittaa lähtötietojen mukainen myymälä tontille tontin ja asemakaavan asettamien vaatimusten mukaisesti”, Pahkala toteaa. 

 

 

Katso kaikki uutiset