Tule meille rakennuttajapäälliköksi tai – insinööriksi

Haemme nopeasti kasvavaan yritykseemme rakennuttamisesta vastaavaa rakennuttajapäällikköä tai rakennuttajainsinööriä

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa suunnittelun ohjaus, urakoiden kilpailutus ja urakkasopimusten laadinta. Vastaat työmaiden aikatauluksista, käytännön järjestelyistä ja johtamisesta. Sinulla on projektien liiketoiminnallinen vastuu ja vastaat tavoitteiden toteutumisesta. Voit olla taustaltasi rakentaja tai rakennuttaja. Pääasia on, että haluat kehittää ja kehittyä itse. Toimenkuvasi voidaan räätälöidä osaamisesi mukaan.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myynnin kanssa. Tukenasi on Terwan koko osaava tiimi.

Edellytämme soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta rakennusalalta. Sinulla on paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja. Pysyt aikatauluissa ja haluat menestyä ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme mielekkään ja haastavan tehtävän kasvavassa organisaatiossa, kilpailukykyiset työsuhde-edut ja organisaation tuen menestyksesi varmistamiseksi. Tutustu yritykseemme tarkemmin osoitteessa www.terwakiinteistokehitys.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Raimo Pahkala, puhelin 050 349 3225. Hakemukset viimeistään 11.12.2022 osoitteella info@terwarahasto.fi.

Katso kaikki uutiset