Uusi S-Market Oulun Ritaharjuun

Terwa Kiinteistökehitys Oy ja Terwarahasto 1 Ky toteuttavat Oulun Ritaharjuun Osuuskauppa Arinalle uuden S-Marketin. Uusi S-Market on suunniteltu yhteistyössä Arinan kanssa niin, että tilat tarjoavat S-Marketin asiakkaille mahdollisimman hyvän asiakaskokemuksen. Uusi kauppa avaa ovensa vuoden 2022 alussa.

Ritaharjun S-Market on erittäin hyvin saavutettavissa Ritaharjun kasvavan asuinalueen ja Ideaparkin läheisyydessä, uuden Motonetin viereisellä tontilla, osoitteessa Ritakumpu 2. S-Marketin sijainti Ritaharjussa vastaa asiakkaiden tarpeisiin, sillä Ritaharju on Oulun nopeimmin kasvava kaupunginosa.

Tontilla on runsaasti asiakaspysäköintipaikkoja, joten asiointi on helppoa. S-Marketin tarjontaa tontilla täydentävät Arinan toteuttamat ABC-ketjun autopesula ja polttoainejakelupiste.

Samalle tontille voidaan toteuttaa vielä enintään 4 200 neliön suuruinen liikerakennus. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut sijoittumaan kohteeseen, ota yhteyttä Raimo Pahkalaan, puhelin 050 349 3225, sähköposti raimo.pahkala@terwarahasto.fi. Voit myös tutustua kohteeseen täällä: Vapaata liiketilaa Ritaharjussa.

Katso kaikki uutiset