Ritakumpu 2, Oulu, suunnittelussa

Ritaväylän työpaikka-alue, Oulu – myydään / vuokrataan monikäyttöistä liiketilaa Oulun Ritaharjussa

Tuotamme Ritaväylän liiketoiminta- ja työpaikka-alueelle Ritaharjun asuinalueen kupeeseen osoitteeseen Ritakumpu 2, liiketilaa, joka palvelee erityisesti Ritaharjun ja sen lähialueiden, mutta myös koko Oulun väestöä. Tilan enimmäiskoko 4 200 m2. Ideaparkkiin on matkaa alle 500 metriä,  tien toisella puolella sijaitsee juuri laajennettu K-Supermarket ja Motonetille on valmistunut uusi myymälä viereiselle tontille.

Ritaharju on Oulun nopeimmin kasvava kaupunginosa. Yliopisto ja tuleva ammattikorkeakoulukampus tuovat kolmen kilometrin säteelle 10 000 uutta, potentiaalista asiakasta.

Suunnittelemme yhdessä yrityksesi kanssa liiketilat juuri sinun yrityksesi lähtökohdista niin, että ne tukevat yritystoiminnan kasvua, joustavat yritystoiminnan muutosten mukana ja tukevat yritystoimintaa yrityksen elinkaaren eri vaiheissa.

Ritaväylän alueen vahvuutena on hyvä saavutettavuus Pohjantien varrella ja sijainti Ritaharjun kasvavan asuinalueen ja Ideaparkin  vieressä.

Tule täydentämään upeaa toimitilakokonaisuutta

Mikäli olet kiinnostunut sijoittamaan oman liiketoimintasi tälle alueelle, ota yhteyttä Raimo Pahkalaan, puhelin 050 349 3225 tai Erkki Lähtevänojaan, puhelin 040 501 8086.

 

Katso kaikki tilat