Äimärautio, Limingankuja 2, Oulu, suunnittelussa

Tuotamme Äimärautioon, osoitteeseen Limingankuja 2, tuotantotilaa/myyntivaraston ja toimistotilaa, yhteensä noin 4 200 m2. Kohde sijaitsee nopealla moottoritieyhteydellä lähellä Oulun satamaa.

Myymäläpaikka tilaa vievälle erikoistavarakaupalle

Tontille on tarkoitus tuottaa monikäyttöistä Terwa-toimitilakonseptin mukaista tilaa, joka palvelee erityisesti tilaa vievää erityiskauppaa. Tavoitteena on luoda kohteeseen monipuolinen palvelukeskittymä. Kohteeseen ei voida sijoittaa paljon työpaikkaliikennettä aiheuttavaa toimintaa tai sellaista vähittäiskaupan tilaa, josta aiheutuu paljon asiakasliikennettä eli esimerkiksi päivittäistavarakauppa ei voi sijoittua Limingankuja 2:een. Sen sijaan tilat sopivat loistavasti paljon tilaa vaativan erikoistavaran, kuten rauta- ja rakennustarvikkeiden, kodinkoneiden, huonekalujen, puutarha-alan, veneiden, moottoriajoneuvojen, kuten autokaupan ja muiden vastaavien paljon tilaa vaativien erikoistavaroiden vähittäiskaupalle.

Tilat suunnitellaan yritysten lähtökohdista yhteistyössä tiloihin sijoittuvien yritysten kanssa niin, että ne tukevat yritystoiminnan kasvua, joustavat yritystoiminnan muutosten mukana ja tukevat yritystoimintaa yrityksen elinkaaren eri vaiheissa.

Mietitty piharatkaisu

Rakennus suunnitellaan niin, että näkymä on moni-ilmeinen, houkutteleva, moderni ja nostaa alueen profiilia. Pysäköinnille varataan riittävästi tilaa ja huomioidaan turvallinen liikkuminen piha-alueella. Pihalla mahdollistetaan rekan turvallinen kääntyminen peruuttamatta. Ennakkosuunnittelulla ennakoidaan tulevaisuuden muutostarpeet ja luodaan vaihtoehtoisia toimintamalleja kiinteistön elinkaaren eri vaiheisiin niin, että kiinteistö toimii myös sen jälkeen, kun se ei enää palvele kiinteistön ensimmäistä ja toista käyttäjää.

Tutustu kohteeseen videolla: Limingankuja 2

 

Toimitila taipuu moneen käyttötarkoitukseen

Aiemmin Terwa Toimitiloihimme on sijoittunut muun muassa maarakennusalan yritys Kamara, mainosteippauksia ja muita mainos- ja mediatuotteita suunnitteleva ja toteuttava Tarratalli, rakennusliike Sakela, grilli-kahvila Ruskon Grilli, liikelahjayritys Sanser ja ilmastointilaitteiden maahantuoja Aermec, suklaavalmistaja ChocoSomnia sekä sähköalan yritys Sähkötek.

Ota yhteyttä

Tule kehittämään kanssamme yrityksellesi modernit, lisäarvoa tuottavat tilat huippupaikalle. Vuokrattavat liiketilat ja toimitilat Oulussa: Raimo Pahkala, puhelin 050 349 3225 tai Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086. Raimon tavoitat sähköpostitse osoitteesta raimo.pahkala@terwarahasto.fi ja Erkin osoitteesta erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso kaikki tilat