Graniittitie 7, Oulu, suunnittelussa

Graniittitie 7, Oulu – myydään / vuokrataan liiketilaa Oulussa​​

Tuotamme Graniittitielle Takalaanilaan huippupaikalle noin 2200 m2 liike / toimitilarakennuksen. Tällä paikalla yrityksesi näkyvyys on taattu, sillä kiinteistö näkyy vilkasliikenteiselle Raitotielle. Vieressä ovat mm. Kalevan painotalo ja Postin logistiikkakeskus sekä juuri valmistunut Puuilon uusi myymälä. Tilat ovat suunniteltavissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Neliöhinta alkaen 1350 €/brt-m2.

Yrityksesi tarpeisiin räätälöity liike- ja toimitila

Graniittitielle rakennettavassa kiinteistössä tullaan huomioimaan monilla eri toimialoilla toimivien yritysten tarpeet. Rakennus tarjoaa tiloja muun muassa tuotannolliselle yritykselle, alihankintayritykselle, varastohallille tai erikoistilalle. Rakennus mahdollistaa myös niin myymälän, show roomin kuin toimistonkin sijoittumisen tiloihin.

Liikenteellisesti huippusijainti ja loistava näkyvyys

Graniittitiellä yrityksesi sijaitsee liikenteellisesti huippupaikalla. Graniittitieltä on nopea kulku Kuusamontielle (noin 2 km), josta on helppo kulku E8-tielle, joka johtaa muun muassa Kemiin, Rovaniemelle ja Tornioon. E8-tien pohjoiseen liittymään on kulku myös Raitotien liikenneympyrän kautta. Raitotien liikenneympyrän kautta on myös suora tielinja Oulun keskustaan (noin 6 km). Raitotien yhdistyminen Poikkimaantiehen muodostaa koko kaupungin kiertävän kehätien. ​

Graniittitiellä yrityksesi sijaitsee myös erittäin näkyvällä paikalla, sillä tontti avautuu erittäin vilkkaasti liikennöidylle Raitotielle.

Vahvasti kehittyvä alue

Alue, jolla tontti sijaitsee, on vahvasti kehittyvä alue, jossa on jo nyt paljon kaupanalan ja teollisuuden yrityksiä. Ruskon alue on Suomen suurin materiaalitehokkuuden osaamis- ja liiketoimintakeskittymä ja alueella toimivat yritykset työllistävät noin 5 000 työntekijää.

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä sähköpostia ja sovi tapaaminen tontille tai toimistollemme Pitkänmöljäntie 21:een, niin räätälöidään yhdessä yrityksellesi toimitila, joka vastaa yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin, tuottaa lisäarvoa ja muuntautuu yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin.

Myytävät ja vuokrattavat toimitilat ja liiketilat Oulussa: Raimo Pahkala, puhelin 050 349 3225 ja Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086. Sähköpostitse tavoitat Raimon osoitteesta raimo.pahkala@terwarahasto.fi ja Erkin osoitteesta erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi.

Katso kaikki tilat