Hiltusenkaarre 17, Oulu, valmistuminen 2/2022

Hiltusenkaarre 17

Hiltusenkaarre 17 rakennustyöt ovat käynnistyneet. Kohde valmistuu arviolta 2/2022. Kohde sijaitsee huippupaikalla Oulun Takalaanilassa. Tällä paikalla yrityksesi näkyvyys on taattu, sillä tontille on esteetön näkyvyys Ruskontieltä.

Kohde sijaitsee myös liikenteellisesti huippupaikalla – sekä asiakkaat että yhteistyökumppanit tavoittavat yrityksesi helposti.

Yrityksesi tarpeisiin räätälöity liike- ja toimitila

Hiltusenkaarre 17:ssä on kuusi huoneistoa. Huoneistoissa on toimistotilaa ja varasto/tuotantotilaa riippuen yrityksen tarpeista.

Hiltusenkaarre 17:ssä on tiloja moneen tarpeeseen ja räätälöimme tilat juuri sellaisiksi, että ne palvelevat yrityksesi tarpeita. Aiemmin Terwa Toimitiloihimme on sijoittunut muun muassa maarakennusalan yritys Kamara, mainosteippauksia ja muita mainos- ja mediatuotteita suunnitteleva ja toteuttava Tarratalli, rakennusliike Sakela, grilli-kahvila Ruskon Grilli, liikelahjayritys Sanser ja ilmastointilaitteiden maahantuoja Aermec, suklaavalmistaja ChocoSomnia sekä sähköalan yritys Sähkötek.

Hiltusenkaarre 17:ssä on vapaana enää yksi 219 brt-m2:n suuruinen tila. Huoneistot on mahdollista yhdistää yhdeksi suuremmaksi kokonaisuudeksi. Neliöhinnat alkaen 1345 €/brt-m2.

Iso piha

Kiinnitämme aina huomiota pihan toimivuuteen. Tällä tontilla kullakin huoneistolla on runsaasti huoneistokohtaisia autopaikkoja, joista osa mahdollistaa myös isompien autojen pysäköinnin. Leveä, 8-metrinen portti mahdollistaa myös kuorma-autojen sujuvan kulun pihaan.

Rakennuksen takana on kullekin toimitilaosakkeelle varattu toimitilaosakkeen levyinen suojaisasti aidattu takapiha. Takapiha tarjoaa tilaa varastointiin tai taukohetkeen omalla pihalla. Katso esimerkiksi, miten Craftman on hyvödyntänyt takapihan virkistyskäyttöön.

Liikenteellisesti huippusijainti ja loistava näkyvyys

Hiltusenkaarteelta on nopea kulku Kuusamontielle. Tontilta pääsee myös nopeasti E8-tielle, joka johtaa muun muassa Kemiin, Rovaniemelle, Tornioon ja etelän suuntaan. E8-tien pohjoiseen liittymään on kulku myös Raitotien liikenneympyrän kautta. Hiltusenkaarteelta on suora yhteys Ruskontielle, josta on suora tielinja Oulun keskustaan. Raitotie puolestaan yhdistyy Poikkimaantiehen muodostaen koko kaupungin kiertävän kehätien Nuottasaareen saakka.

Vahvasti kehittyvä alue 

Tontti sijaitsee vahvasti kehittyvällä alueella, jossa on jo nyt paljon kaupanalan ja teollisuuden yrityksiä. Ruskon alue on Suomen suurin materiaalitehokkuuden osaamis- ja liiketoimintakeskittymä ja alueella toimivat yritykset työllistävät noin 5 000 työntekijää.

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä sähköpostia ja sovi tapaaminen tontille tai toimistollemme Pitkänmöljäntie 21:een, niin räätälöidään yhdessä yrityksellesi toimitila, joka vastaa yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin, tuottaa lisäarvoa ja muuntautuu yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin.

Myytävät ja vuokrattavat toimitilat ja liiketilat Oulussa:

Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086, sähköposti erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi

Raimo Pahkala, puhelin 050 3493225, sähköposti raimo.pahkala@terwarahasto.fi

Katso kaikki tilat