Marmoritie 9, Rusko, Oulu, valmistuminen 9/2022

Marmoritie 9, Rusko, Oulu

Marmoritie 9:ssä myytävänä enää kolme liiketilaa

Vapaana olevien liiketilojen tilakoot 100 – 226 brt-m2. Hinnat alkaen 1345 e/brt-m2. Liiketilat 8 ja 9 on mahdollista yhdistää 226 brt-m2:n suuruiseksi läpiajettavaksi tilaksi. Kohde valmistuu arviolta 9/2022.

Lisäksi kaksi liiketilaa, tilat 5 ja 7, on mahdollista vuokrata. Liiketilaan 5 on mahdollista yhdistää liiketila 6, jolloin tilan koko on 180 brt-m2 ja tilan voi toteuttaa läpiajattevana. Löydät liiketilojen 5 ja 7 pohjakuvat ladattavista materiaaleista

Huoneistot:
LT 1: 120 brt-m2 MYYTY
LT2: 60 brt-m2 MYYTY
LT3: 60 brt-m2 MYYTY
LT4: 320 brt-m2 MYYTY
LT5: 100 brt-m2 MYYTY, VUOKRATAAN, katso pohjakuva ladattavista materiaaleista
LT6: 100 brt-m2
LT7: 100 brt-m2 MYYTY, VUOKRATAAN, katso pohjakuva ladattavista materiaaleista
LT8: 100 brt-m2 MYYTY
LT9: 126 brt-m2
LT10: 135 brt-m2 MYYTY
LT11: 126 brt-m2 MYYTY
LT12: 126 brt-m2 MYYTY

Tiloihin toteutetaan nykyaikaiset wc/suihkutilat, toimivat taukotilat, hyvin varustellut keittiöt ja runsaasti korkeaa hallitilaa. Jokaisessa toimitilassa on iso nosto-ovi ja erillinen käyntiovi. Erillinen käyntiovi mahdollistaa kulun toimitilaan nosto-ovea avaamatta. Jokaisen toimitilan yläkerrassa on toimistohuone. Käynti yläkerran toimistoon kulkee ensimmäisen kerroksen tauko/keittiötilasta, joten toimistoon ei tarvitse kulkea hallin kautta.

Huoneisto 9 ensimmäinen  kerros

Huoneisto 9 toinen kerros

Huoneistot 6 ja 8 ensimmäinen kerros

Huoneistot 6 ja 8 toinen kerros

Toimitila räätälöitynä sinun yrityksesi tarpeisiin

Koska Marmoritien rakentaminen on vasta käynnistynyt, voidaan tilat vielä räätälöidä oman yrityksesi tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksesi tarpeita vastaavat toimitilat, jotka muuntautuvat yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin ja tuottavat lisäarvoa.

Toimiva piha

Marmoritiellä kiinnitämme erityistä huomiota pihan toimivuuteen. Rakennuksen ympäri on mahdollista ajaa täysperävaunurekalla. Tontin kaksi liittymää takaavat sujuvan liikennöimisen tontilla.

Tontin reuna-alueille on varattu kullekin huoneistolle oma piha-alue, suurimmillaan jopa 256 m2.  Omalla piha-alueella yrityksesi voi säilyttää muun muassa kontteja, säiliöitä tai valmistuksessa käytettäviä laitteita ja tarvikkeita. Kun ostat Terwa Toimitilan, saat käyttöösi myös oman piha-alueen.

 

 

 

 

Liikenteellinen saavutettavuus

Liikenteellisesti tontti on huippupaikalta, sillä Marmoritieltä on suora yhteys Raitotielle. Raitotien liikenneympyrän kautta on suora tielinja Oulun keskustaan. Raitotieltä on myös nopea kulku E8-tielle, joka johtaa muun muassa Kemiin, Rovaniemelle ja Tornioon sekä etelän suuntaan. Raitotieltä pääsee helposti myös Kuusamontielle. Raitotie on myös osa koko kaupungin kiertävää kehätietä, joka jatkuu Nuottasaareen saakka, sillä Raitotie yhdistyy Poikkimaantiehen.

Vahvasti kehittyvä alue

Tontti sijaitsee vahvasti kehittyvällä alueella, jossa on jo nyt paljon kaupanalan ja teollisuuden yrityksiä. Ruskon alue on Suomen suurin materiaalitehokkuuden osaamis- ja liiketoimintakeskittymä ja alueella toimivat yritykset työllistävät noin 5 000 työntekijää.

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä sähköpostia ja sovi tapaaminen tontille tai toimistollemme Pitkänmöljäntie 21:een, niin räätälöidään yhdessä yrityksellesi toimitila, joka vastaa yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin, tuottaa lisäarvoa ja muuntautuu yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin.

Myytävät ja vuokrattavat toimitilat ja liiketilat Oulussa:

Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086, sähköposti erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi

Raimo Pahkala, puhelin 050 3493225, sähköposti raimo.pahkala@terwarahasto.fi

Katso kaikki tilat