Hiltusenkaarre 18, liiketila 4, HETI VAPAA

Hiltusenkaarre 18, LT4

Myydään Hiltusenkaarre 18, liiketila 4. Liiketilan koko 176 brt-m2. Myyntihinta 110 000 euroa, yhtiölainaosuus noin 93 190 € (31.12.2023). Edullinen yhtiölaina, korko vain noin 2,3 %.

Hoito- ja pääomavastike + lämpöennakko 1 311,40 €/kk alv 0 %. Lainanlyhennyksen osuus 812 euroa kuukaudessa, korko 175 euroa kuukaudessa. Korkosuojaus 30.8.2027 saakka.

Tilat sopivat liiketoimintaan, jossa on tarvetta hallitilalle. Hallissa runsaasti vesi- ja sähköpisteitä, joten toimitilaa toimii erityisen hyvin esim. siivouspalveluita tarjoavalle yritykselle. Tiloissa on aiemmin toiminut Chocosomnian suklaatehdas, joten tilat ovat erittäin siistit. Asiakkaamme liiketoiminta on kasvanut vauhdikkaasti, jonka johdosta olemme tuottaneet heille uuden suklaatehtaan osoitteeseen Hiltusenkaarre 22. Hiltusenkaarre 18, LT4 on vapaa uuden yrityksen käyttöön.

Liiketilan edessä on parkkipaikkoja. Lisäksi liiketilalle kuuluu oma piha-alue yhteiskäyttöisellä pihalla. Omalla piha-alueella yrityksesi voi säilyttää muun muassa kontteja, säiliöitä tai valmistuksessa käytettäviä laitteita ja tarvikkeita.

Liiketilassa on tilava hallitila.

Hallitila on erittäin siisti ja hallista on uloskäynti rakennuksen etu- ja takapuolelle.

Alakerrassa on erillinen huone, jonne on oma sisäänkäynti. Alakerran huoneesta on käynti yläkertaan.

Yläkerrassa on iso neuvotteluhuone ja keittiö. Yläkerran neuvotteluhuoneesta on näkymä alakerran tuotantotilaan.

Yläkerrassa tilavan neuvotteluhuoneen yhteydessä on erillinen toimistohuone.

Yläkerran neuvotteluhuoneessa on ranskalainen parveke.

Alakerrassa on tilavat sosiaalitilat.

Alakerran sosiaalitilasta löytyy pukukaapit.

Alakerran WC/suihkutila on tilava.

Liiketilalla on oma, suojaisasti aidattu takapiha.

Liiketilaan on mahdollista toteuttaa 21 X 25 suuruinen taiteovi.

Loistava saavutettavuus

Kohde sijaitsee liikenteellisesti huippupaikalla Takalaanilassa – tällä paikalla sekä asiakkaat että yhteistyökumppanit tavoittavat yrityksesi helposti.​ Hiltusenkaarteesta pääsee nopeasti Ruskontielle, josta on suora tielinja Oulun keskustaan. Myös Kuusamontie ja Pohjantie ovat helposti ja nopeasti saavutettavissa.

Oma piha-alue

Kiinnitämme Terwa Toimitiloissamme aina huomiota pihan toimivuuteen. Tässä kiinteistöosakeyhtiössä jokaisella toimitilalla on juuri ko. huoneistolle varattu piha-alue niin rakennuksen etu- kuin takapihalla. Omalla piha-alueella yritykset voivat säilyttää muun muassa kontteja, säiliöitä tai valmistuksessa käytettäviä laitteita ja tarvikkeita.

Rakennuksen takana on kullekin toimitilaosakkeelle varattu toimitilaosakkeen levyinen suojaisasti aidattu takapiha. Takapiha tarjoaa suojattua tilaa varastointiin tai taukohetkeen omalla pihalla.

Liikenteellisesti huippusijainti ja loistava näkyvyys

Hiltusenkaarre 18 sijaitsee Ruskontien varrella. Hiltusenkaarteelta on nopea kulku Kuusamontielle. Tontilta pääsee myös nopeasti E8-tielle, joka johtaa muun muassa Kemiin, Rovaniemelle, Tornioon ja etelän suuntaan. E8-tien pohjoiseen liittymään on kulku myös Raitotien liikenneympyrän kautta. Hiltusenkaarteelta on yhteys Ruskontielle, josta on suora tielinja Oulun keskustaan. Raitotie puolestaan yhdistyy Poikkimaantiehen muodostaen koko kaupungin kiertävän kehätien Nuottasaareen saakka.

Vahvasti kehittyvä alue 

Hiltusenkaarre 18 sijaitsee vahvasti kehittyvällä alueella, jossa on jo nyt paljon kaupanalan ja teollisuuden yrityksiä. Ruskon alue on Suomen suurin materiaalitehokkuuden osaamis- ja liiketoimintakeskittymä ja alueella toimivat yritykset työllistävät noin 5 000 työntekijää.

Toimitila taipuu moneen käyttötarkoitukseen

Aiemmin Terwa Toimitiloihimme on sijoittunut muun muassa maarakennusalan yritys Kamara, mainosteippauksia ja muita mainos- ja mediatuotteita suunnitteleva ja toteuttava Tarratalli, rakennusliike Sakela, grilli-kahvila Ruskon Grilli, liikelahjayritys Sanser ja ilmastointilaitteiden maahantuoja Aermec sekä sähköalan yritys Sähkötek.

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä sähköpostia ja sovi tapaaminen kohteeseen tai toimistollemme Pitkänmöljäntie 21:een.

Myytävät ja vuokrattavat toimitilat ja liiketilat Oulussa:

Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086, sähköposti erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi

Raimo Pahkala, puhelin 050 349 3225, sähköposti raimo.pahkala@terwarahasto.fi

Katso kaikki tilat