Hiltusenkaarre 18, liiketila 4

Hiltusenkaarre 18, LT4

Myydään Hiltusenkaarre 18, liiketila 4. Liiketilan koko 176 brt-m2. Velaton hinta 225 000 euroa, sisältäen yhtiölainaosuuden 100 593,72€ (15.3.2023).

Pääomavastike: 790,72€ / kk + alv 24 %.
Hoitovastike: 210,48€/kk + alv 24 %.
Lämpöennakko: 70,16€/kk + alv 24 %.

Tiloissa toimii tällä hetkellä Chocosomnian suklaatehdas. Asiakkaamme liiketoiminta on kasvanut vauhdikkaasti, jonka johdosta tuotamme heille uudet tilat osoitteeseen Hiltusenkaarre 22 ja Hiltusenkaarre 18, LT4 vapautuu uuden yrityksen käyttöön, kun Chocosomnian uusi suklaatehdas on valmistunut.

Liiketilan edessä on parkkipaikkoja. Lisäksi liiketilalle kuuluu oma piha-alue yhteiskäyttöisellä pihalla. Omalla piha-alueella yrityksesi voi säilyttää muun muassa kontteja, säiliöitä tai valmistuksessa käytettäviä laitteita ja tarvikkeita.

Tuotantotila on erittäin siisti.

Tuotantotilaan on erillinen käyntiovi ja aula, jonka kautta voi vastaanottaa tavaraa.

Yläkerrassa on tilava neuvotteluhuone.

Yläkerran neuvotteluhuoneesta on näkymä alakerran tuotantotilaan.

Yläkerran neuvotteluhuone.

Yläkerran neuvotteluhuoneen yhteydessä on hyvin varusteltu keittiö.

Yläkerrassa on tilava toimistohuone ranskalaisella parvekkeella.

Yläkerran neuvotteluhuone.

Alakerrassa on tilavat sosiaalitilat.

Alakerran sosiaalitilasta löytyy pukukaapit.

Alakerran WC/suihkutila on tilava.

Loistava saavutettavuus

Kohde sijaitsee liikenteellisesti huippupaikalla Takalaanilassa – tällä paikalla sekä asiakkaat että yhteistyökumppanit tavoittavat yrityksesi helposti.​ Hiltusenkaarteesta pääsee nopeasti Ruskontielle, josta on suora tielinja Oulun keskustaan. Myös Kuusamontie ja Pohjantie ovat helposti ja nopeasti saavutettavissa.

Oma piha-alue

Kiinnitämme Terwa Toimitiloissamme aina huomiota pihan toimivuuteen. Tässä kiinteistöosakeyhtiössä jokaisella toimitilalla on juuri ko. huoneistolle varattu piha-alue niin rakennuksen etu- kuin takapihalla. Omalla piha-alueella yritykset voivat säilyttää muun muassa kontteja, säiliöitä tai valmistuksessa käytettäviä laitteita ja tarvikkeita.

Rakennuksen takana on kullekin toimitilaosakkeelle varattu toimitilaosakkeen levyinen suojaisasti aidattu takapiha. Takapiha tarjoaa suojattua tilaa varastointiin tai taukohetkeen omalla pihalla.

Liikenteellisesti huippusijainti ja loistava näkyvyys

Hiltusenkaarre 18 sijaitsee Ruskontien varrella. Hiltusenkaarteelta on nopea kulku Kuusamontielle. Tontilta pääsee myös nopeasti E8-tielle, joka johtaa muun muassa Kemiin, Rovaniemelle, Tornioon ja etelän suuntaan. E8-tien pohjoiseen liittymään on kulku myös Raitotien liikenneympyrän kautta. Hiltusenkaarteelta on yhteys Ruskontielle, josta on suora tielinja Oulun keskustaan. Raitotie puolestaan yhdistyy Poikkimaantiehen muodostaen koko kaupungin kiertävän kehätien Nuottasaareen saakka.

Vahvasti kehittyvä alue 

Hiltusenkaarre 18 sijaitsee vahvasti kehittyvällä alueella, jossa on jo nyt paljon kaupanalan ja teollisuuden yrityksiä. Ruskon alue on Suomen suurin materiaalitehokkuuden osaamis- ja liiketoimintakeskittymä ja alueella toimivat yritykset työllistävät noin 5 000 työntekijää.

Toimitila taipuu moneen käyttötarkoitukseen

Aiemmin Terwa Toimitiloihimme on sijoittunut muun muassa maarakennusalan yritys Kamara, mainosteippauksia ja muita mainos- ja mediatuotteita suunnitteleva ja toteuttava Tarratalli, rakennusliike Sakela, grilli-kahvila Ruskon Grilli, liikelahjayritys Sanser ja ilmastointilaitteiden maahantuoja Aermec sekä sähköalan yritys Sähkötek.

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä sähköpostia ja sovi tapaaminen kohteeseen tai toimistollemme Pitkänmöljäntie 21:een.

Myytävät ja vuokrattavat toimitilat ja liiketilat Oulussa:

Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086, sähköposti erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi

Raimo Pahkala, puhelin 050 349 3225, sähköposti raimo.pahkala@terwarahasto.fi

Katso kaikki tilat