Hiltusenkaarre 22, Oulu, valmistuminen kesä/2023

Hiltusenkaarre 22, loistavat parkkipaikat

Hiltusenkaarre 22 rakennustyöt ovat käynnissä. Tässä kohteessa on kiinnitetty erityistä huomiota parkkipaikkojen riittävyyteen. Jos et tarvitse liiketilaa, mutta tarvitset Hiltusenkaarteesta pysäköintitilaa, voit ostaa pelkän parkkipaikan.

Loistava saavutettavuus

Kohde sijaitsee liikenteellisesti huippupaikalla Takalaanilassa – tällä paikalla sekä asiakkaat että yhteistyökumppanit tavoittavat yrityksesi helposti.​ Hiltusenkaarteesta pääsee nopeasti Ruskontielle, josta on suora tielinja Oulun keskustaan. Myös Kuusamontie ja Pohjantie ovat helposti ja nopeasti saavutettavissa.

Hiltusenkaarre 22:ssä on kahdeksan toimitilaa, joista viisi on vielä vapaana.

Vapaiden liiketilojen neliöhinnat alkaen 1445 €/brt-m2. Liiketilat voidaan vielä räätälöidä yrityksesi tarpeita vastaavaksi. Vierekkäisiä liiketiloja on mahdollista yhdistää suuremmiksi kokonaisuuksiksi.

Liiketilat:

Liiketila 1: 398 m2 MYYTY
Liiketila 2: 169 m2
Liiketila 3: 169 m2
Liiketila 4: 262 m2
Liiketila 5: 311 m2
Liiketila 6: 192 m2
Liiketila 7: 262 m2 MYYTY
Liiketila 8: 453 m2 MYYTY

Pysäköintipaikat:

Kohteessa on myytävänä 12 kappaletta henkilöautopaikkoja, 16 kappaletta pakettiautopaikkoja ja viisi kuorma-autopaikkaa.

Iso piha ja runsaasti pysäköintipaikkoja

Kiinnitämme Terwa Toimitiloissamme aina huomiota pihan toimivuuteen. Tällä tontilla kullakin liiketilalla on runsaasti liiketilakohtaisia autopaikkoja. Liiketilakohtaisten autopaikkojen lisäksi kohteessa on myytävänä 12 henkilöautopaikkaa, 16 pakettiautopaikkaa ja viisi kuorma-autopaikkaa.

Liikenteellisesti huippusijainti ja loistava näkyvyys

Hiltusenkaarre 22 sijaitsee Ruskontien varrella. Hiltusenkaarteelta on nopea kulku Kuusamontielle. Tontilta pääsee myös nopeasti E8-tielle, joka johtaa muun muassa Kemiin, Rovaniemelle, Tornioon ja etelän suuntaan. E8-tien pohjoiseen liittymään on kulku myös Raitotien liikenneympyrän kautta. Hiltusenkaarteelta on yhteys Ruskontielle, josta on suora tielinja Oulun keskustaan. Raitotie puolestaan yhdistyy Poikkimaantiehen muodostaen koko kaupungin kiertävän kehätien Nuottasaareen saakka.

Vahvasti kehittyvä alue 

Hiltusenkaarre 22 sijaitsee vahvasti kehittyvällä alueella, jossa on jo nyt paljon kaupanalan ja teollisuuden yrityksiä. Ruskon alue on Suomen suurin materiaalitehokkuuden osaamis- ja liiketoimintakeskittymä ja alueella toimivat yritykset työllistävät noin 5 000 työntekijää.

Toimitila taipuu moneen käyttötarkoitukseen

Aiemmin Terwa Toimitiloihimme on sijoittunut muun muassa maarakennusalan yritys Kamara, mainosteippauksia ja muita mainos- ja mediatuotteita suunnitteleva ja toteuttava Tarratalli, rakennusliike Sakela, grilli-kahvila Ruskon Grilli, liikelahjayritys Sanser ja ilmastointilaitteiden maahantuoja Aermec, suklaavalmistaja ChocoSomnia sekä sähköalan yritys Sähkötek.

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä sähköpostia ja sovi tapaaminen tontille tai toimistollemme Pitkänmöljäntie 21:een, niin räätälöidään yhdessä yrityksellesi toimitila, joka vastaa yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin, tuottaa lisäarvoa ja muuntautuu yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin.

Myytävät ja vuokrattavat toimitilat ja liiketilat Oulussa:

Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086, sähköposti erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi

Raimo Pahkala, puhelin 050 349 3225, sähköposti raimo.pahkala@terwarahasto.fi

Katso kaikki tilat