Oulunportti, Oulu, valmistuminen 4/2023

Oulunportti, Oulu – myydään / vuokrataan liiketilaa Oulussa

Oulunportin alue moottoritien varrella, Oulun lentoasemalle johtavan tien läheisyydessä, on uusi yritysalue, jonne on sijoittunut erityisesti autoalan yrityksiä. Alueella sijaitsee jo Sakan, KymppiPlussan ja Kamuxin autoliikkeet, SAH Suomen autohuolto ja varaosaliike Paakkari. Alueella sijaitsee myös  Tarvikeskus. Alueelle on rakennettu uudet tilat myös LVI-tukku WaBekille. Alueelle rakennetaan parhaillaan tiloja K-Autolle. Pörhön autoliike on myös sijoittumassa Oulunporttiin, kuten myös Teräs-Rengas. Suuria autoalan liikkeitä keräävä keskittymä on toimijoiden mielestä vetovoimainen paikka uusille liikkeille.

Oulunportti sopii loistavasti esim. autofiksaus- tai autosähköalan yritykselle sekä mille tahansa yritykselle, jonka palveluja autokauppa käyttää – olipa kyseessä automaalaus, vetokoukun asennus tai vaikkapa auton teippaus. Sijainti on loistava myös esim. sähkö- tai LVI-alan urakoitsijalle. Hinnat alkaen 1445 euroa/brt-m2.

Tuotamme tontille kaksi rakennusta, Terwa Toimitilat Oulunportti Koy:n ja Terwa Toimitilat Terwaportti Koy:n.

Terwa Toimitilat Oulunportti Koy:n viimeinen vapaa liiketila valmistuu 4/2023. Liiketilan kokoon on 242,5 m2. Tila sopii loistavasti esim. autofiksaamolle. Tilassa on nosto-ovi, erillinen käyntiovi ja runsaasti ikkunapinta-alaa. Alla esimerkkikuvat tilan ykkös- ja kakkoskerroksesta. Katso  koko rakennuksen pohjakuvat ladattavista materiaaleista.

Liiketilat Terwa Toimitilat Oulunportti Koy:
Liiketila 1, koko 639 brt-m2 MYYTY
Liiketila 2, koko 453 brt-m2 MYYTY
Liiketila 3, koko 96 brt-mMYYTY
Liiketila 4, koko 96 brt-mMYYTY
Liiketila 5, koko 240 brt-mMYYTY
Liiketila 6, koko 242,5 brt-m2

 

Oulunportin vapaana olevassa liiketilassa on upea lasiseinä kahteen suuntaan.

Liiketilassa on nosto-ovi ja erillinen käyntiovi.

 

Toimitila taipuu moneen käyttötarkoitukseen

Aiemmin Terwa Toimitiloihimme on sijoittunut muun muassa maarakennusalan yritys Kamara, mainosteippauksia ja muita mainos- ja mediatuotteita suunnitteleva ja toteuttava Tarratalli, rakennusliike Sakela, grilli-kahvila Ruskon Grilli, liikelahjayritys Sanser ja ilmastointilaitteiden maahantuoja Aermec, suklaavalmistaja ChocoSomnia sekä sähköalan yritys Sähkötek.

Uusi tulevaisuuden yritysalue ja Pohjois-Suomen suurin vaihtoautokaupan keskittymä

Tonttimme sijaitsee keskeisellä paikalla Oulunportin alueen sisääntuloväylällä Osoitteessa Visiolinja 28. Oulunportin alueen erityisenä vahvuutena on sijainti Pohjantien varressa näkyvällä paikalla. Kaikkiaan alueelle on rakennusoikeutta osoitettu kaikkiaan 89 700 kerrosalaneliötä. Uusia työpaikkoja Oulunporttiin lasketaan tulevan noin 500. Oulunportista löydät lisää tietoa Oulun kaupungin verkkosivuilta: www.ouka.fi/oulu/asuminen-ja-rakentaminen/oulunportti

Ota yhteyttä

Tule kehittämään kanssamme yrityksellesi modernit, lisäarvoa tuottavat tilat huippupaikalle. Vuokrattavat liiketilat ja toimitilat Oulussa: Raimo Pahkala, puhelin 050 349 3225 tai Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086. Raimon tavoitat sähköpostitse osoitteesta raimo.pahkala@terwarahasto.fi ja Erkin osoitteesta erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi.

 

 

Katso kaikki tilat