Oulunportti, Oulu, valmistuminen 10/2022

Oulunportti, Oulu – myydään / vuokrataan liiketilaa Oulussa

Oulunportin alue moottoritien varrella, Oulun lentoasemalle johtavan tien läheisyydessä, on uusi yritysalue, jonne on sijoittunut erityisesti autoalan yrityksiä. Alueella sijaitsee jo Sakan ja KymppiPlussan autoliikkeet, SAH Suomen autohuolto ja varaosaliike Paakkari. Kamux ja moottoriajoneuvokauppa Tarvikeskus rakentuvat parhaillaan Visiolinja 28 naapuritontille. Alueelle on rakennettu uudet tilat myös LVI-tukku WaBekille.

Oulunportti sopii loistavasti esim. autofiksaus- tai autosähköalan yritykselle sekä mille tahansa yritykselle, jonka palveluja autokauppa käyttää – olipa kyseessä automaalaus, vetokoukun asennus tai vaikkapa auton teippaus. Sijainti on loistava myös esim. sähkö- tai LVI-alan urakoitsijalle. Hinnat alkaen 1395 euroa/brt-m2.

Tuotamme tontille kaksi rakennusta, Terwa Toimitilat Oulunportti Koy:n ja Terwa Toimitilat Terwaportti Koy:n.

Terwa Toimitilat Oulunportti Koy valmistuu 10/2022. Kohteessa on vapaana toimitilaa enää yksi liiketila, jonka koko on 202 m2.

Liiketilat Terwa Toimitilat Oulunportti Koy:

Liiketila 1, koko 639 brt-m2 MYYTY
Liiketila 2, koko 453 brt-m2 MYYTY
Liiketila 3, koko 96 brt-mMYYTY
Liiketila 4, koko 96 brt-mMYYTY
Liiketila 5, koko 240 brt-mMYYTY
Liiketila 6, koko 202 brt-m2

 

Terwa Toimitilat Terwaportti Koy:ssä on tilaa 3500 brt-m2. Kohde on suunnittelussa. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yrityksesi tarpeita vastaava liiketila.

Toimitila taipuu moneen käyttötarkoitukseen

Aiemmin Terwa Toimitiloihimme on sijoittunut muun muassa maarakennusalan yritys Kamara, mainosteippauksia ja muita mainos- ja mediatuotteita suunnitteleva ja toteuttava Tarratalli, rakennusliike Sakela, grilli-kahvila Ruskon Grilli, liikelahjayritys Sanser ja ilmastointilaitteiden maahantuoja Aermec, suklaavalmistaja ChocoSomnia sekä sähköalan yritys Sähkötek.

Uusi tulevaisuuden yritysalue

Tonttimme sijaitsee keskeisellä paikalla Oulunportin alueen sisääntuloväylällä Osoitteessa Visiolinja 28. Oulunportin alueen erityisenä vahvuutena on sijainti Pohjantien varressa näkyvällä paikalla. Kaikkiaan alueelle on rakennusoikeutta osoitettu kaikkiaan 89 700 kerrosalaneliötä. Uusia työpaikkoja Oulunporttiin lasketaan tulevan noin 500. Oulunportista löydät lisää tietoa Oulun kaupungin verkkosivuilta: www.ouka.fi/oulu/asuminen-ja-rakentaminen/oulunportti

Ota yhteyttä

Tule kehittämään kanssamme yrityksellesi modernit, lisäarvoa tuottavat tilat huippupaikalle. Vuokrattavat liiketilat ja toimitilat Oulussa: Raimo Pahkala, puhelin 050 349 3225 tai Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086. Raimon tavoitat sähköpostitse osoitteesta raimo.pahkala@terwarahasto.fi ja Erkin osoitteesta erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi.

Katso kaikki tilat