Pitkänmöljäntie 21, Oulu

Upea liiketila/toimisto Toppilansalmessa erinomaisella sijainnilla. Liiketilassa on avotilaa, erillinen tyylikäs neuvotteluhuone, erillinen toimistohuone ja tilava wc/suihkutila. Älä maksa liiketilasta vuokraa, vaan omista oma liiketilasi! Myyntihinta 138 900 + yhtiölainaosuus noin 36 000 euroa.

Liikehuoneiston koko 101 m2. Liikehuoneisto sopii esimerkiksi toimistoksi, kaupan tilaksi, kampaamotilaksi.

Liiketilan avokeittiö on moderni ja toimiva. Liiketilassa on todella tehokas jäähdytys.

Pysäköintipaikka takapihalla, lisäksi pysäköintitilaa liikehuoneiston edessä. Lähistöllä runsaasti ilmaista, aikarajoittamatonta pysäköintitilaa.

Sijainti on kulkuyhteyksiltään erinomainen, sillä kohteeseen on helppo tulla joka puolelta kaupunkia. Pikisaaren kautta keskustaan pääsee pyörällä nopeasti. Bussipysäkki sijaitsee liikehuoneiston vieressä.

Liikehuoneisto sijaitsee näkyvällä paikalla Toppilansalmessa. Liiketilan edessä on pysäköintitilaa. Lisäksi takapihalla on yksi aut0paikka. Lähistöllä on runsaasti aikarajoittamatonta pysäköintitilaa.

Liiketilassa on erillinen neuvotteluhuone.

Liikehuoneiston avotila on avara ja valoisa.

Liiketilan keittiö on toimiva. Keittiössä on runsaasti säilytystilaa.

Liiketilassa on tilava wc/suihkutila.

Liiketilaan saa mahtumaan loistavasti useampia työpisteitä.

Liiketila voidaan myydä myös kalustettuna.

Liiketilassa on erittäin tehokas jäähdytys.

Liikehuoneiston pohjaratkaisu on erittäin toimiva.

Ota yhteyttä

Myytävät ja vuokrattavat liiketilat ja toimitilat Oulussa: Raimo Pahkala, puhelin 050 349 3225 tai Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086. Raimon tavoitat sähköpostitse osoitteesta raimo.pahkala@terwarahasto.fi ja Erkin osoitteesta erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi.

 

 

 

 

 

 

Katso kaikki tilat