Posantie 1, valmistuminen 12/2024

Vuokrattavana Posantiellä Takalaanilassa

Tuotamme Oulun Takalaanilaan huippupaikalle Posantie 1:een uutta liiketilaa. Tässä kohteessa on vuokrattavana liike/toimitilaa 300–700 brt-m2. Tilat valmistuvat arviolta joulukuussa 2024. Vuokra alkaen 10,9 €/brt-m2  + hoitokulut.

Iso piha ja runsaasti pysäköintipaikkoja

Tässä kohteessa on kiinnitetty runsaasti huomiota pihan toimivuuteen ja siihen, että liikkuminen piha-alueella on turvallista. Tällä tontilla on runsaasti autopaikkoja niin asiakkaille kuin henkilökunnalle. Tontin kaksi liittymää takaavat sujuvan liikennöinnin pihalla jopa täysperävaunurekalla.

Vahvasti kehittyvä alue 

Posantie sijaitsee Oulun Takalaanilan vahvasti kehittyvällä ja halutulla alueella. Alueelle on valmistunut viime vuosina runsaasti uusia liiketiloja, ja sinne on sijoittunut mm. rakennuttamamme Onninen Express. Alueella sijaitsee myös Puuilon uusi myymälä, RealMachinery ja Etra.

Takalaanila sijaitsee Ruskon alueen vieressä. Ruskon alueella on paljon kaupanalan ja teollisuuden yrityksiä.

Rusko, Ruskonselkä ja Takalaanila muodostavat Oulun suurimman ja merkittävimmän teollisuuden keskittymän ja suurimman yksittäisen työpaikka-alueen. Ruskon alue on Suomen suurin materiaalitehokkuuden osaamis- ja liiketoimintakeskittymä. Alueella toimii useita erityyppisiä jätehuollon erikoisosaajia sekä rakennus- ja purku-urakoinnin ammattilaisia. Rusko ja Ruskonselkä toimivat perinteisen teollisuuden, elektroniikkateollisuuden, pienteollisuuden ja alihankintatoimintojen keskeisenä tukikohtana. Aluetta kehitetään aktiivisesti vastaamaan tilaa vaativan teollisuuden, varastotoimintojen sekä materiaalien lajittelutoimintojen tarpeisiin.

Takalaanila on koko Pohjois-Suomen tavaratoimituksen ja painotuotteiden jakelukeskus. Alueella on erinomaiset edellytykset kehittyä laajemmin logistiikan, verkkokaupan, varastotoimintojen sekä niihin liittyvien palvelujen risteyskohdaksi.

Alueille kulkee bussilinjat 8 ja 16 Oulun keskustasta.

Loistava sijainti

Posantieltä on nopea kulku Raitotielle, josta pääsee sujuvasti Kuusamontielle. Posantieltä pääsee myös nopeasti E8-tielle, joka johtaa muun muassa Kemiin, Rovaniemelle, Tornioon ja etelän suuntaan. E8-tien pohjoiseen liittymään on kulku myös Raitotien liikenneympyrän kautta. Raitotieltä on yhteys Ruskontielle, josta on suora tielinja Oulun keskustaan. Raitotie puolestaan yhdistyy Poikkimaantiehen muodostaen koko kaupungin kiertävän kehätien Nuottasaareen saakka.

Toimitila taipuu moneen käyttötarkoitukseen

Aiemmin tuottamiimme tiloihin on sijoittunut muun muassa maarakennusalan yritys Kamara, mainosteippauksia ja muita mainos- ja mediatuotteita suunnitteleva ja toteuttava Tarratalli, rakentamisen ammattilainen Eskola Oy, konevuokraamo Vatupassi, makeistukku Pekan Eurohinnat, rakennusliike Sakela, liikelahjayritys Sanser ja ilmastointilaitteiden maahantuoja Aermec, suklaavalmistaja ChocoSomnia sekä sähköalan yritys Sähkötek. Lue asiakaskokemuksista, millaiseksi asiakkaamme ovat kokeneet palvelumme. Tutustu myös referensseihin.

Ota yhteyttä

Vuokraa yrityksellesi modernit, lisäarvoa tuottavat tilat huippupaikalta. Vuokrattavat liiketilat ja toimitilat Oulussa: Raimo Pahkala, puhelin 050 349 3225 tai Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086. Raimon tavoitat sähköpostitse osoitteesta raimo.pahkala@terwarahasto.fi ja Erkin osoitteesta erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso kaikki tilat