Asiakaskokemus Ahlsell Oy Oritkari

Ahlsell Oy:n Oritkarin toimitilat ovat valmistuneet elokuussa 2019. Toimitilan koko on 1 495 m2. Tilat omistaa Terwarahasto 1 Ky. Rakennuttajakonsulttina kohteessa toimi Terwa Kiinteistökehitys Oy.

Ahlsell Oritkarin yksikön päällikkö Mervi Sorvoja kertoo:

Rakennusprojekti sujui hyvin, ja tiesimme koko ajan mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan, sillä asiat käytiin läpi säännöllisesti palavereissa.

Valoisissa ja vaaleissa toimitiloissa viihtyvät sekä asiakkaat että työntekijät. Työntekijät ovat kehuneet, että uusissa toimitiloissa on mukava tehdä töitä. Myös asiakkailta on tullut positiivista palautetta tiloistamme. Olemme olleet todella tyytyväisiä tiloihimme, sillä ne vastaavat hyvin tarpeisiimme.

Yhteistyö Terwa Kiinteistökehityksen kanssa on ollut sujuvaa. Yhteistyöstä on jäänyt sellainen fiilis, että asiakkaan asiat oikeasti kiinnostavat Terwa Kiinteistökehitystä. Mervi Sorvoja haluaa mainita vielä rakennuttajapäällikkö Jani Mahlakaarron: ”Janille erityiskiitos, hän on hoitanut asiat aina todella hyvin.”

 

Ahlsellin Oritkarin toimitilassa on käytetty paljon lasia. Lasiseinät ja kaiteet tuovat tilaan avaruutta ja päästävät valon kauniisti lävitseen.

Ulkotavaroiden katoksissa tuotteet pysyvät siisteinä.