Yritys

Terwa Kiinteistökehitys Oy

Olemme kiinteistökehityksen ammattilainen, joka tuottaa asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaavia, lisäarvoa tuottavia ja laadukkaita tilaratkaisuja. Myymme ja vuokraamme toimitilaa, liiketilaa ja toimistotilaa. Ratkaisemme tilatarpeesi niin, että tila vastaa yksilöllisiä tarpeitasi ja toiveitasi – oli tavoitteenasi omat tilat tai toimivat vuokratilat. Tilatarpeen ratkaisemiseen tähtäävään palvelukokonaisuuteemme kuuluvat kiinteistökehityspalvelut ja tilatarpeisiin liittyvät asiantuntijapalvelut eri liiketoiminta-alueilla.

Me terwalaiset uskomme, että toimivat ja tehokkaat tilat ovat olennainen osa liiketoimintasi menestystä. Sen vuoksi palvelukokonaisuutemme räätälöidään aina tarpeidesi mukaan. Kaikessa toiminnassamme tavoitteena on lisäarvon tuottaminen asiakkaalle ja tuottava ja onnistunut kiinteistösijoitus. Voit ottaa meidän kumppaniksesi, olipa hankkeesi missä vaiheessa tahansa.

Missio

Tuotamme asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita vastaavia, lisäarvoa tuovia ja laadukkaita tilaratkaisuja sijoittajille ja käyttäjille.

Visio

Ensimmäisenä asiakkaan mielessä Pohjois-Suomessa, kun kyseessä on toimitilatarve.

Asiakaslupaus

Asiakaslupauksemme mukaisesti kiinteistökehityksemme tuottaa lisäarvoa asiakkaalle.

Arvot

Osaaminen

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme. Haluamme olla alan osaavin toimija.

Innovatiivisuus

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme entistä kilpailukykyisempien ratkaisujen löytämiseksi

Vastuullisuus

Toimimme kestävällä tavalla ja sovitamme yhteen yrityksemme ja sidosryhmiemme tavoitteet ja odotukset

Kannattavuus

Tavoitteenamme on vahva ja kestävä taloudellinen toiminta. Tarjoamme myös asiakkaillemme heidän kannattavuuttaan lisääviä palveluita.

Kumppanuus

Olemme aidosti asiakkaan kumppani. Kuuntelemme asiakasta ja sitoudumme toimimaan niin, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Tuottamamme tilat tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja niissä on hyvä työskennellä.

Joustavuus

Joustavuutemme takaa sen, että toimiminen kanssamme on asiakkaalle helppoa ja mutkatonta.