Yritys

Terwa Kiinteistökehitys Oy

Me, kiinteistökehityksen asiantuntijat, tarjoamme räätälöityjä, lisäarvoa ja laadukkaita tilaratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Tarjontaamme kuuluu monipuolisesti toimitiloja, liiketiloja ja toimistotiloja myytävänä tai vuokrattavana. Tähtäämme aina siihen, että ratkaisumme vastaavat tarkasti yksilöllisiä tarpeitasi ja toiveitasi, olitpa etsimässä omaa tilaa tai vuokratilaa. Palvelukokonaisuutemme, joka sisältää kiinteistökehityspalvelut ja eri liiketoiminta-alueiden asiantuntijapalvelut, on suunniteltu vastaamaan tilatarpeitasi kokonaisvaltaisesti.

Me Terwalaiset olemme vakuuttuneita siitä, että toimivat ja tehokkaat tilat ovat keskeinen tekijä liiketoimintasi menestyksessä. Siksi palvelumme suunnitellaan aina yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti. Kaiken toimintamme ytimessä on asiakkaallemme tuotettava lisäarvo sekä tuottavat ja onnistuneet kiinteistösijoitukset. Olemme valmiita olemaan kumppanisi hankkeen missä tahansa vaiheessa, auttaen sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Missio

Tuotamme asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita vastaavia, lisäarvoa tuovia ja laadukkaita tilaratkaisuja sijoittajille ja käyttäjille.

Visio

Ensimmäisenä asiakkaan mielessä Pohjois-Suomessa, kun kyseessä on toimitilatarve.

Asiakaslupaus

Asiakaslupauksemme mukaisesti kiinteistökehityksemme tuottaa lisäarvoa asiakkaalle.

Arvot

Osaaminen

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme. Haluamme olla alan osaavin toimija.

Innovatiivisuus

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme entistä kilpailukykyisempien ratkaisujen löytämiseksi

Vastuullisuus

Toimimme kestävällä tavalla ja sovitamme yhteen yrityksemme ja sidosryhmiemme tavoitteet ja odotukset

Kannattavuus

Tavoitteenamme on vahva ja kestävä taloudellinen toiminta. Tarjoamme myös asiakkaillemme heidän kannattavuuttaan lisääviä palveluita.

Kumppanuus

Olemme aidosti asiakkaan kumppani. Kuuntelemme asiakasta ja sitoudumme toimimaan niin, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Tuottamamme tilat tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja niissä on hyvä työskennellä.

Joustavuus

Joustavuutemme takaa sen, että toimiminen kanssamme on asiakkaalle helppoa ja mutkatonta.