Ideoi kanssamme

Tehdään yhdessä Vänmanninsaaresta asteen verran parempi paikka oululaisille

Terwa Tower hanke mahdollistaa sen, että Vänmanninsaaresta voidaan luoda oululaisille ympärivuotinen oleskelualue.

Hankkeen myötä saareen toteutetaan rakennettua rantaympäristöä, jossa on miellyttävä viettää aurinkoisia kevät- ja kesäpäiviä. Haaveenamme on, että Vänmanninsaareen sijoittuu mahdollisimman monipuolisesti oululaisia palvelevia toimintoja. Kesäisin saaressa voisi toimia esim. kanootteja ja SUP-lautoja vuokraava yritys sekä merenrantaterassiravintola, jonka rantatuoleilla voisi nauttia virvokkeita ihaillen suistomaisemaa.

Talvikausiksi saareen olisi upeaa toteuttaa talviuintipaikka, joka palvelisi sekä oululaisia että matkailijoita.

Hotellin tasokas ruokaravintola ja skybar upeine näkymineen palvelevat sekä oululaisia että matkailijoita. Skybariin on upeaa tuoda vieraat näkemään Oulu ylhäältä päin. Hotellin aulatiloissa oululaiset taitelijat voivat esitellä töitään.

On hienoa, että Terwa Tower -hankkeesta käydään paljon julkista keskustelua. Haluamme kuulla ajatuksistasi Vänmannin tekosaaren valmiiksi rakentamisesta: Mikä mietityttää, mikä innostaa, miten saisimme lopputuloksesta parhaan mahdollisen kaikille oululaisille. Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse info@terwarahasto.fi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Puhelimitse voit esittää ajatuksesi Raimo Pahkalalle, puhelin 050 349 3225.

Vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin löydät täältä: Usein kysyttyä

Jos et haluat saattaa nimeäsi, sähköpostiosoitettasi tai puhelinnumeroasi tietoomme, voit kirjoittaa sähköpostikenttään esimerkiksi x@x.fi ja puhelinnumeroksi 123.