Asiakaskokemus Ahlsell Oy Rusko

Ahlsell Oy:n Ruskon toimitilat ovat valmistuneet joulukuussa 2018 osoitteeseen Louhimontie 5. Toimitilan laajuus on 3100 m2. Tiloissa toimii Ahlsell Oy:n lisäksi jakeluverkkojen rakentamis- ja ylläpitotyön toimittaja Omexom.

Ahlsellin ja Terwa Kiinteistökehityksen yhteistyö alkoi toukokuussa 2017.

Ahlsell Ruskon yksikön päällikkö, Kari Tikkanen, kertoo yhteistyöstä Terwa Kiinteistökehityksen kanssa:

Projektin suunnittelu sujui oikein hyvin, meidän mielipiteitämme kuunneltiin ja pystyimme vaikuttamaan päätöksiin. Tärkeää oli myös se, että asioista pystyttiin hyvin keskustelemaan. En ollut aiemmin ollut yhtä isossa projektissa mukana, mutta saimme Terwa Kiinteistökehitykseltä hyvin apua.

Rakennusprojektissa ei ollut suurempia ongelmia, ja hyvä keskusteluyhteys säilyi. Visiomme eivät aluksi aivan kohdanneet, mutta asioista keskustelemalla sekä urakoitsijan että Terwa Kiinteistökehityksen kanssa pääsimme yhteisymmärrykseen kaikesta.

Olemme olleet oikein tyytyväisiä tiloihimme, jotka vastaavat tarpeitamme oikein hyvin. Tiloihimme kuuluu avara ja valoisa myymälätila (n. 1600 m2), toimistotilat, varastotila, hitsauskonehuolto ja tilat letkuasennelmien valmistamiselle. Tiloissa viihtyvät sekä työntekijät että asiakkaat. Asiakkaat ovat kehuneet näyttäviä tilojamme.

Yhteistyö Terwa Kiinteistökehityksen kanssa on kaiken kaikkiaan sujunut hyvin, kaikki on tapahtunut ajallaan ja olemme yhä yhteydessä. Kaikkiin kiinteistöön liittyviin asioihin reagoidaan nopeasti. Yhteistyötä helpottaa huomattavasti se, että Terwa Kiinteistökehitys on valmis joustamaan asiakkaiden takia. Hyvänä esimerkkinä on se, kun myymälämme myymäläkalusteet toimitettiin kuukauden etuajassa, eikä meillä ollut mitään paikkaa kalusteille. Terwa Kiinteistökehitys antoi ulkovaraston käyttöömme jo ennen kuin vuokrasopimuksemme alkoi, jotta saimme paikan kalusteille.

Ahlsellin Ruskon toimitilassa on käytetty paljon lasia. Lasiseinät ja kaiteet tuovat tilaan avaruutta ja päästävät valon kauniisti lävitseen.