Asiakaskokemus Craftman Oy

Craftman Oy sijaitsee Oulun Ruskossa, osoitteessa Liuskekuja 3. Craftmanin tilat ovat valmistuneet toukokuussa 2019.

Craftman on tehnyt yhteistyötä Terwa Kiinteistökehityksen kanssa ihan Terwa Kiinteistökehityksen alkuajoista lähtien. Jari Kähkönen oli jo aiemmin ostanut toimitilat Erkki Lähtevänojalta vielä, kun hän työskenteli Temotekillä. Sen takia olikin luonnollista jatkaa yhteistyötä, kun Terwa Kiinteistökehitys perustettiin.

Jari Kähkönen, Craftmanin toimitusjohtaja, kertoo yhteistyöstään Terwa Kiinteistökehityksen kanssa:

Projektin suunnittelu sujui todella hyvin ja yhteydenpito oli hyvää. Pidin erityisesti Terwan moduuliajattelusta projektia suunnitellessa. Muutokset matkan varrella onnistuivat hyvin, sillä projektiin pystyi vaikuttamaan.

Kauppojen tekeminen sujui myös hyvin, sillä rakennusalan toimijana tiesin kustannusrakenteesta. Kauppojen tekemistä helpotti se, että Terwalla on pitkälle mietitty konsepti. Keskustelu oli avointa, ja neuvoja sai esimerkiksi kiinteistörahoituksen ja arvonlisäverotuksen suhteen, mikä osaltaan herätti luottamusta ja vakuutti, että toiminta on asiantuntevaa.

Toimitiloihin kuuluu hallitila (100 m2), sekä toimistotilaa, kahvihuone ja sosiaalitilat (yht. 70 m2). Tilat vastaavat hyvin tarpeita. Tilat mahdollistaisivat myös sen, että toimistotyöntekijöitä palkattaisiin lisää. Toimitilojen sijainti on hyvä, ja työntekijöiden on helppo tulla työpaikalle.

Yhteistyö Terwa Kiinteistökehityksen henkilökunnan kanssa on sujunut hyvin, kaikkien työntekijöiden kanssa on tullut hyvin toimeen ja porukka on asiantuntevaa ja mukavaa. Kokonaisuudessaan Jari Kähkönen kehuu Terwa Kiinteistökehityksen kykyä ennakoida yritysten toimitilojen tarvetta: ”Terwalla on hyvä näkemys yrittäjien toimitilatarpeesta nyt ja tulevaisuudessa, he pystyvät arvioimaan, mitä markkinoilla tarvitaan ja vastaamaan tarpeeseen nopeasti”. Hyvänä esimerkkinä hän mainitsee sen, kun hän itse kyseli toimitilaa tammikuussa, oli hänen tarpeitaan vastaavat tilat jo valmistumassa, ja näin he pääsivät muuttamaan toimitiloihinsa jo kesäkuussa.

Craftman on hyödyntänyt takapiha-alueensa erinomaisesti. Takapihalla on järjestetty muun muassa henkilökunnan koulutuksia sekä virkistäydytty hyvän ruoan parissa.