Asiakaskokemus Hauru

Haurun toimitilat sijaitsevat Oulun Ruskossa, osoitteessa Palolantie 17. Tilat ovat valmistuneet huhtikuussa 2020. Toimitilan koko on noin 1 140 m2.

Haurun ja Terwa Kiinteistökehityksen yhteistyö alkoi vuoden 2018 alkupuolella.

Haurun toimitusjohtaja Mikko Hauru kertoo yhteistyöstä Terwa Kiinteistökehityksen kanssa:

Myyntiprosessissa huomasi alusta lähtien, että Terwa Kiinteistökehityksellä on hyvä asiakaslähtöinen lähestymistapa myyntiin, ja myynnin tavoitteena on tehdä toimitiloja yrityksille, joissa ne pystyvät toimimaan nyt ja tulevaisuudessa. Lisäksi Terwa Kiinteistökehityksestä huokuu halu ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa.

Projektin suunnittelu sujui hyvin, ja vaikka muutoksia tuli matkan varrella, ne saatiin hyvin toteutettua ja lopputuloksesta tuli loistava.

Rakennusprojekti sujui omalta kannaltani vaivattomasti, ja olen rakentamisen aikatauluun sekä lopputulokseen tyytyväinen. Haastaviakin tilanteita oli, mutta niitä on jokaisessa projektissa. Kuitenkin ongelmat hoidettiin hyvin.

Toimitilassa on iso autohalli, huoltohalli ja toimistotilaa. Edelliseen toimitilaan verrattuna henkilöstön viihtyvyys on nyt paremmalla tasolla, sillä henkilöstön tilat ovat paremmat. Pesuhalli ja piha-alue ovat tärkeitä yrityksemme toiminnan kannalta, ja niihin olemme todella tyytyväisiä.

Mikko Hauru haluaa kiittää erityisesti kiinteistökehityspäällikkö Erkki Lähtevänojaa: ”Erkille kiitos siitä, että ymmärsit sijainnin merkityksen liiketoiminnallemme”. Toimitilojen sijaintiin olemme todella tyytyväisiä. Toimitilat mahdollistavat paremman asiakaspalvelun, sillä kuluttajien on helppoa asioida toimitiloissa. Kulkuyhteydet tulevat vielä parantumaan Marmoritien liittymän myötä, minkä myötä myös tyytyväisyys toimitiloihin kasvaa entisestään.

Kaiken kaikkiaan on ollut positiivinen kokemus tehdä yhteistyötä Terwa Kiinteistökehityksen kanssa, sillä Terwa Kiinteistökehitys on ketterä ja innovatiivinen toimija toimitilamaailmassa.