Asiakaskokemus Sanser

Suomen Sanser Oy laajensi toimintaansa Ouluun, Ruskoon osoitteeseen Moreenitie 15.

Ruskon alue on vahvasti kehittyvä alue, jolla on jo nyt kaupanalan ja teollisuuden yrityksiä. Muun muassa Postin logistiikkakeskus ja Puuilon uusi myymälä sijaitsevat alueella.

Liikenneyhteydet ovat erinomaiset: Moreenitieltä on nopea kulku Kuusamontielle, josta on helppo kulku E8-tielle, joka johtaa muun muassa Kemiin, Rovaniemelle ja Tornioon. Raitotien liikenneympyrän kautta on suora tielinja Oulun keskustaan (noin 6 km). Raitotien yhdistyminen Poikkimaantiehen muodostaa koko kaupungin kiertävän kehätien.

Loistava sijainti ja hyvät liikenneyhteydet ovat tekijöitä, joita Sanserin Esko Ruuskanen ja Jonas Laakkonen kiittelevät: ”Ruskon alue kasvaa koko ajan. Paikka on todella hyvä yritysmyynnille, sillä yrityksiä on ympärillä todella paljon ja olemme liikenteellisesti hyvin saavutettavissa kaikkialta Oulusta.”

Esko Ruuskanen ja Jonas Laakkonen kertovat toimitilastaan ja yhteistyöstä Terwa Kiinteistökehityksen kanssa:

Toimitilamme on 250m2 kokoinen todella valoisa myynti- ja esittelytila. Sisustimme toimitilaa vastaamaan tarpeitamme esimerkiksi matoilla, myymäläkalusteilla ja muilla somisteilla. Lopputuloksena on siisti ja näyttävä tila.

Olemme todella tyytyväisiä toimitiloihimme, sillä ne vastaavat hienosti tarpeitamme. Tällaisia tiloja ei ole muilla. Myös asiakkaamme ovat kehuneet tilojamme. Tilamme on todella valoisa, isoista ikkunoista tulee sisään paljon valoa ja tilan valaistus on myös hyvin suunniteltu. Lisäksi pohjaratkaisu sopii todella hyvin toimintaamme, sillä toimitila on hyvin jaettavissa erilaisiin osiin, esimerkiksi myymäläkalusteiden avulla ja sijoittamalla erilaisia tuotteita eri kerroksiin.

Yhteistyö Terwa Kiinteistökehityksen kanssa on sujunut hyvin, eikä ongelmia ole ollut, sillä kaikki asiat ovat hoituneet hyvin. Terwa Kiinteistökehitys on auttanut käytännön järjestelyjen kanssa tiloihin sijoittumisen jälkeen.

Esko ja Jonas ovat erittäin tyytyväisiä Sanserin uusiin tiloihin. Myös asiakkaat ovat kehuneet tiloja.

Alakerran näyttelytilassa on myös työntekijöiden työpisteet.

Yläkertaan saa tyylikkäästi esille liikelahjat.

Yläkerrasta löytyy viihtyisä neuvottelunurkkaus.