Työharjoittelijamme kertoo

Työskentelin Terwa Kiinteistökehityksessä 8 viikkoa harjoittelijana. Nuo 8 viikkoa olivat todella opettavaisia ja mielenkiintoisia. Opin todella paljon uusia asioita, sillä pääsin tutustumaan yrityksen toimintaan ja työskentelemään monipuolisesti markkinoinnin, asiakashankinnan sekä yleis- ja taloushallinnon tehtävissä.

Terwa Kiinteistökehitys on työnantajana joustava, mistä hyvä esimerkki on se, että pystyin osallistumaan pakollisille luennoille kesken päivän. Harjoittelijana koin, että oli tärkeää saada selkeät ohjeet, mitä minun pitää tehdä. Kuitenkin minulla oli koko ajan vapaat kädet tehdä tehtäväni parhaaksi kokemallani tavalla. Sain myös aina apua, kun sitä tarvitsin.

Terwassa työskentelee todella osaavia oman alansa ammattilaisia, jotka opettivat minulle paljon. Olen todella kiitollinen, että pääsin osaksi tuota huikeaa työyhteisöä, joka otti minut lämpimästi vastaan juuri sellaisena kuin olen. Toimistolla oli joka päivä hyvä fiilis, mikä omalta osaltaan motivoi tekemään työni mahdollisimman hyvin.

Haluankin kiittää erityisesti Kaisaa ja Raimoa mahdollisuudesta suorittaa harjoitteluni Terwa Kiinteistökehityksessä.

-Jenni Pirkola