Asiakaskokemus Uniikki Toimitilat

Uniikki Toimitilat Oy:n omistamat toimitilat sijaitsevat Oulun Ruskossa, osoitteessa Liuskekuja 3. Tilat ovat valmistuneet toukokuussa 2019. Toimitiloissa on ollut alusta lähtien yritys vuokralla.

Terwa Kiinteistökehityksen ja Uniikki Toimitilojen yhteistyö alkoi vuoden 2018 loppupuolella.

Uniikki Toimitilojen Markus Määttä kertoo yhteistyöstä Terwa Kiinteistökehityksen kanssa:

Projektin suunnittelu sujui hyvin joustavasti yhteistyössä rakennesuunnittelijan, arkkitehdin ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Halusimme tehdä liiketilasta selkeästi lähtötilanteesta poikkeavamman ratkaisun ja mielestämme muutostoiveemme otettiin vastaan ammattitaitoisesti ja myötämielisesti, näin saimme räätälöityä mieleisemme liiketilan.

Hinnoittelu oli selkeää ja läpinäkyvää, joten meillä oli selkeä käsitys mitä ostamme. Valmiiksi neuvoteltu yhtiölaina helpotti rahoituksen järjestämistä eli myyntihinta jäi kohtuulliseksi.

Rakennusprojekti sujui aikataulussa ja työmaakäynnit järjestyivät joustavasti. Työn jälki on siistiä.

Toimitilamme on kooltaan 138 m2, tila koostuu täyskorkeasta hallitilasta, joka on erotettu toimistotiloista. Yläkerrassa on toimistohuone ja iso aula. Alakerrassa on täyskorkea oleskelutila keittiöllä, pesuhuone ja toimistohuone.  Vuokralaisiltamme olemme saaneet toimitiloista positiivista palautetta. Tilat ovat vastanneet hyvin heidän tarpeitaan. Tilojen sopivuudesta kertoo myös se, että tilaan löytyi suhteellisen helposti vuokralainen.

Kokonaisuudessaan Terwa Kiinteistökehityksellä on erittäin mielenkiintoisia sijoituskohteita ja ammattitaitoinen henkilökunta. Yhteistyö on ollut erittäin toimivaa, joten haluamme tehdä yhteistyötä myös jatkossa.