Terwa Toimitilat Hiltusenkaarre 22 Koy, Oulu

Terwa Toimitilat Hiltusenkaarre 22 Koy valmistui Oulun Takalaanilaan alkuvuodesta 2024. Kohteessa on liiketiloja reilut 2200 m2. Suurimmat tilat kohteessa on AT Mestareilla ja Chocosomnialla. Tilat suunniteltiin yhteistyössä asiakkaiden kanssa niin, että ne palvelevat loppukäyttäjää parhaalla mahdollisella tavalla.

Tiloihin on toteutettu nykyaikaiset wc/suihkutilat, toimivat taukotilat, hyvin varustellut keittiöt ja runsaasti korkeaa hallitilaa sekä toimistotilaa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Yhteen liiketilaan rakennettiin saunaosasto ja yhteen poreamme.

Hiltusenkaarre 22:ssa kiinnitimme erityistä huomiota pihan riittävyyteen. Liikatilakohtaisten autopaikkojen lisäksi kohteessa oli myytävänä omina osakesarjoinaan nosturi-konttipaikkoja, pihamodulipaikkoja ja pakettiauto- ja henkilöautopaikkoja. Pihamodulipaikoilla voi säilyttää esimerkiksi kontteja tai koneita ja laitteita.

Tontin reuna-alueille on varattu kullekin huoneistolle oma piha-alue, suurimmillaan jopa 256 m2.  Omalla piha-alueella liiketilan haltija voi säilyttää muun muassa kontteja, säiliöitä tai valmistuksessa käytettäviä laitteita ja tarvikkeita.