Terwa Toimitilat Marmoritie 9 Koy, Oulu

Terwa Toimitilat Marmoritie 9 Koy valmistui Oulun Ruskoon, Marmoritielle, marraskuussa 2022. Kohteen koko on vajaat 1500 m2. Suurimmat tilat kohteessa on Ruskon Autohuollolla, yhteensä 560 m2. Tilat suunniteltiin yhteistyössä asiakkaan kanssa niin, että ne palvelevat loppukäyttäjää parhaalla mahdollisella tavalla. Pienin liiketila Marmoritiellä on 100 m2.

Tiloihin on toteutettu nykyaikaiset wc/suihkutilat, toimivat taukotilat, hyvin varustellut keittiöt ja runsaasti korkeaa hallitilaa. Jokaisessa liiketilassa on vähintään yksi iso nosto-ovi ja erillinen käyntiovi. Jokaisen toimitilan yläkerrassa on vähintään yksi toimistohuone. Käynti yläkerran toimistoon kulkee ensimmäisen kerroksen tauko/keittiötilasta tai show roomista, joten yläkertaan ei tarvitse kulkea hallin kautta.

Marmoritiellä kiinnitimme erityistä huomiota pihan toimivuuteen. Rakennuksen ympäri on mahdollista ajaa täysperävaunurekalla. Tontin kaksi liittymää takaavat sujuvan liikennöimisen tontilla.

Tontin reuna-alueille on varattu kullekin huoneistolle oma piha-alue, suurimmillaan jopa 256 m2.  Omalla piha-alueella liiketilan haltija voi säilyttää muun muassa kontteja, säiliöitä tai valmistuksessa käytettäviä laitteita ja tarvikkeita.