Hiltusenkaarre 17, Oulu, VALMIS KOHDE

Hiltusenkaarre 17, vapaana enää yksi liiketila

Hiltusenkaarre 17 liiketilat ovat valmistuneet. Vapaana enää yksi 219 brt-m2:n liiketila. Kohde sijaitsee huippupaikalla Oulun Takalaanilassa. Tällä paikalla yrityksesi näkyvyys on taattu, sillä rakennus näkyy esteettömästi vilkasliikenteiseltä Ruskontieltä. Kohde sijaitsee myös liikenteellisesti huippupaikalla – tällä paikalla sekä asiakkaat että yhteistyökumppanit tavoittavat yrityksesi helposti.

Myytävänä enää yksi 219 brt-m2:n suuruinen tila

Hiltusenkaarre 17:ssä on kuusi toimitilaa, joista vain yksi on enää vapaana.

Vapaan huoneiston neliöhinta alkaen 1445 €/brt-m2. Katso piirustukset pohjaratkaisusta: LT5 pohjapiirustukset.

Iso piha

Kiinnitämme Terwa Toimitiloissamme aina huomiota pihan toimivuuteen. Tällä tontilla kullakin liiketilalla on runsaasti liiketilakohtaisia autopaikkoja, joista osa mahdollistaa myös isompien autojen pysäköinnin. Leveä, 8-metrinen portti mahdollistaa myös kuorma-autojen sujuvan liikennöinnin pihaan.

Rakennuksen takana on kullekin toimitilalle varattu toimitilan levyinen takapiha. Takapiha tarjoaa tilaa varastointiin tai taukohetkeen omalla pihalla. Katso esimerkiksi, miten Craftman on hyödyntänyt takapihan virkistyskäyttöön.

Liikenteellisesti huippusijainti ja loistava näkyvyys

Hiltusenkaarre 17 sijaitsee Ruskontien varrella. Hiltusenkaarteelta on nopea kulku Kuusamontielle. Tontilta pääsee myös nopeasti E8-tielle, joka johtaa muun muassa Kemiin, Rovaniemelle, Tornioon ja etelän suuntaan. E8-tien pohjoiseen liittymään on kulku myös Raitotien liikenneympyrän kautta. Hiltusenkaarteelta on suora yhteys Ruskontielle, josta on suora tielinja Oulun keskustaan. Raitotie puolestaan yhdistyy Poikkimaantiehen muodostaen koko kaupungin kiertävän kehätien Nuottasaareen saakka.

Vahvasti kehittyvä alue 

Hiltusenkaarre 17 sijaitsee vahvasti kehittyvällä alueella, jossa on jo nyt paljon kaupanalan ja teollisuuden yrityksiä. Ruskon alue on Suomen suurin materiaalitehokkuuden osaamis- ja liiketoimintakeskittymä ja alueella toimivat yritykset työllistävät noin 5 000 työntekijää.

Toimitila taipuu moneen käyttötarkoitukseen

Aiemmin Terwa Toimitiloihimme on sijoittunut muun muassa maarakennusalan yritys Kamara, mainosteippauksia ja muita mainos- ja mediatuotteita suunnitteleva ja toteuttava Tarratalli, rakennusliike Sakela, grilli-kahvila Ruskon Grilli, liikelahjayritys Sanser ja ilmastointilaitteiden maahantuoja Aermec, suklaavalmistaja ChocoSomnia sekä sähköalan yritys Sähkötek.

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä sähköpostia ja sovi tapaaminen tontille tai toimistollemme Pitkänmöljäntie 21:een, niin räätälöidään yhdessä yrityksellesi toimitila, joka vastaa yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin, tuottaa lisäarvoa ja muuntautuu yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin.

Myytävät ja vuokrattavat toimitilat ja liiketilat Oulussa:

Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086, sähköposti erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi

Raimo Pahkala, puhelin 050 3493225, sähköposti raimo.pahkala@terwarahasto.fi

Katso kaikki tilat