Hiltusenkaarre 17, Oulu, valmistuminen 6/2022

Hiltusenkaarre 17, vapaana enää yksi liiketila

Hiltusenkaarre 17 rakennustyöt ovat pian valmiit. Vapaana enää yksi 219 brt-m2:n liiketila, joka valmistuu 6/2022. Kohde sijaitsee huippupaikalla Oulun Takalaanilassa. Tällä paikalla yrityksesi näkyvyys on taattu, sillä rakennus näkyy esteettömästi vilkasliikenteiseltä Ruskontieltä. Kohde sijaitsee myös liikenteellisesti huippupaikalla – tällä paikalla sekä asiakkaat että yhteistyökumppanit tavoittavat yrityksesi helposti.

Myytävänä enää yksi 219 brt-m2:n suuruinen tila

Hiltusenkaarre 17:ssä on kuusi toimitilaa, joista vain yksi on enää vapaana.

Vapaan huoneiston neliöhinta alkaen 1445 €/brt-m2. Kohde voidaan vielä räätälöidä yrityksesi tarpeita vastaavaksi. Alla esimerkki, jossa kohteeseen on piirretty muun muassa toimistohuoneita. Kohteen ylä- ja alakerran voi toteuttaa myös avonaisena. Katso piirustukset avoimesta pohjaratkaisusta: LT5 pohjapiirustukset.

 

Vuokrattavana toimistotilaa ja nosto-ovellinen myyntivarasto/tuotantotilaa, yhteensä 130 brt-m2

Asiakkaamme vuokraa Hiltusenkaarre 17 toimistotilaa ja nosto-ovellisen myyntivaraston/tuotantotilaa. Tilan koko on 130 brt-m2. Tila sopii verkkokaupan tarpeisiin, suunnittelu- tai tilitoimistolle tai muuhun siistiin toimintaan. Tilat vuokrataan arvonlisäverovelvolliseen liiketoimintaan.

Toimisto/pienmyymälätiloissa ilmanvaihdossa jäähdytys ja lämmön talteenotto. Lattioissa miellyttävä vesikiertoinen lämmitys. Keittiövaraukset kalustettavissa erikseen kumpaankin huoneeseen, jos on tarvetta. Kaksi WC:tä aulatiloissa, joista toisessa suihku.

Varasto/tuotantotilaan on moottorikäyttöinen nosto-ovi, joka on leveydeltään 3,5 m ja korkeudeltaan 4,5 m. Lisäksi erillinen käyntiovi. Tilan korkeus noin viisi metriä. Tilassa on lattiakaivo sekä RST-käsienpesuallas sekä WC:n käyttömahdollisuus aulatiloissa. Tila soveltuu hyvin siistiin häiriötä aiheuttamattomaan toimintaan esim. myyntivarastoksi tai tuotantotilaksi. Tilassa ei voi korjata tai pestä autoja/koneita.

Nopea nettiliittymä saatavilla, samoin mahdollisuus yrityksesi logolle tai mainokselle vilkkaasti liikennöidylle Ruskontielle päin.

Toimistotilojen/liiketilahuoneiden huoneistoalat ovat 22,5 m2 ja 35 m2. Varasto/tuotantotilan huoneistoala on 37 m2.

Vuokra muodostuu 12,50 euroa/m2 pääomavuokrasta sekä 2 euroa/m2 hoitovastikevuokrasta eli yht 14,5 euroa/m2+ alv, koko tilan vuokra yhteensä  siis 1885 euroa/kk + alv. Hoitovastikevuokra on arvio ja sillä katetaan kiinteistön todelliset hoitokulut vuokrattavan tilan osalta. Vesi ja käyttösähkömaksu sekä siivouspalvelu laskutetaan erikseen. Tarvittaessa myös nopea nettiliittymä saatavissa erillishintaan.

Autopaikkoja lämmitysmahdollisuudella aidatulla pihalta vuokrattavissa erikseen hintaan 22 euroa/paikka + alv. Myös mahdollisuus sähköauton tai hybridin lataukseen käyttäjän sovelluksen kautta kustantamalla sähköllä. Tilava piha-alue aidattu ja varustettu portilla.

Ks. pohjapiirustus Hiltusenkaarre 17 vuokrattavat tilat 130m2. Tilat vuokrataan mieluiten yhtenä kokonaisuutena, mutta voi kysyä tarkempia tietoja myös yksittäisestä tilasta.

Vuokrattavan tilan osalta yhteydenotot suoraan tilan haltijaan Markku Virtaan (markku.virta@fortunapartners.eu tai puhelin 050 387 6614).

Iso piha

Kiinnitämme Terwa Toimitiloissamme aina huomiota pihan toimivuuteen. Tällä tontilla kullakin liiketilalla on runsaasti liiketilakohtaisia autopaikkoja, joista osa mahdollistaa myös isompien autojen pysäköinnin. Leveä, 8-metrinen portti mahdollistaa myös kuorma-autojen sujuvan liikennöinnin pihaan.

Rakennuksen takana on kullekin toimitilalle varattu toimitilan levyinen suojaisasti aidattu takapiha. Takapiha tarjoaa tilaa varastointiin tai taukohetkeen omalla pihalla. Katso esimerkiksi, miten Craftman on hyödyntänyt takapihan virkistyskäyttöön.

Liikenteellisesti huippusijainti ja loistava näkyvyys

Hiltusenkaarre 17 sijaitsee Ruskontien varrella. Hiltusenkaarteelta on nopea kulku Kuusamontielle. Tontilta pääsee myös nopeasti E8-tielle, joka johtaa muun muassa Kemiin, Rovaniemelle, Tornioon ja etelän suuntaan. E8-tien pohjoiseen liittymään on kulku myös Raitotien liikenneympyrän kautta. Hiltusenkaarteelta on suora yhteys Ruskontielle, josta on suora tielinja Oulun keskustaan. Raitotie puolestaan yhdistyy Poikkimaantiehen muodostaen koko kaupungin kiertävän kehätien Nuottasaareen saakka.

Vahvasti kehittyvä alue 

Hiltusenkaarre 17 sijaitsee vahvasti kehittyvällä alueella, jossa on jo nyt paljon kaupanalan ja teollisuuden yrityksiä. Ruskon alue on Suomen suurin materiaalitehokkuuden osaamis- ja liiketoimintakeskittymä ja alueella toimivat yritykset työllistävät noin 5 000 työntekijää.

Toimitila taipuu moneen käyttötarkoitukseen

Aiemmin Terwa Toimitiloihimme on sijoittunut muun muassa maarakennusalan yritys Kamara, mainosteippauksia ja muita mainos- ja mediatuotteita suunnitteleva ja toteuttava Tarratalli, rakennusliike Sakela, grilli-kahvila Ruskon Grilli, liikelahjayritys Sanser ja ilmastointilaitteiden maahantuoja Aermec, suklaavalmistaja ChocoSomnia sekä sähköalan yritys Sähkötek.

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä sähköpostia ja sovi tapaaminen tontille tai toimistollemme Pitkänmöljäntie 21:een, niin räätälöidään yhdessä yrityksellesi toimitila, joka vastaa yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin, tuottaa lisäarvoa ja muuntautuu yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin.

Myytävät ja vuokrattavat toimitilat ja liiketilat Oulussa:

Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086, sähköposti erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi

Raimo Pahkala, puhelin 050 3493225, sähköposti raimo.pahkala@terwarahasto.fi

Katso kaikki tilat