Palolantie 15, Oulu, suunnittelussa

Tuotamme kasvavalle Ruskon alueelle, osoitteeseen Palolantie 15, tuotantotilaa/liiketilaa kahteen erilliseen rakennukseen yhteensä noin 2 500 brt-m2. Kohde sijaitsee helposti saavutettavissa vilkasliikenteisen Raitotien varrella loistavalla näkyvyydellä.

Juuri sinun yrityksesi tarpeisiin suunniteltu toimitila

Tontille on tarkoitus tuottaa monikäyttöistä Terwa-toimitilakonseptin mukaista tilaa.

Tilat suunnitellaan yritysten lähtökohdista yhteistyössä tiloihin sijoittuvien yritysten kanssa niin, että ne tukevat yritystoiminnan kasvua, joustavat yritystoiminnan muutosten mukana ja tukevat yritystoimintaa yrityksen elinkaaren eri vaiheissa.

Alustavia tilakokoesimerkkejä:

119 brt-m2
145 brt-m2
225 brt-m2
264 brt-m2
370 brt-m2

Tilakoot räätälöitävissä asiakkaidemme käyttötarkoituksen mukaan, aina 1 500 brt-msaakka. Tilat voidaan tuottaa useammalle asiakkaalle, tai koko kohde voidaan toteuttaa yhdelle käyttäjälle.

Iso piha ja runsaasti pysäköintipaikkoja

Kiinnitämme Terwa Toimitiloissamme aina huomiota pihan toimivuuteen ja siihen, että liikkuminen piha-alueella on turvallista. Palolantien tontti on yli hehtaarin suuruinen, joten tällä tontilla on runsaasti piha-aluetta.

Liikenteellisesti huippusijainti ja loistava näkyvyys

Palolantie 15 sijaitsee Raitotien varrella. Raitotieltä on nopea kulku Kuusamontielle. Tontilta pääsee myös nopeasti E8-tielle, joka johtaa muun muassa Kemiin, Rovaniemelle, Tornioon ja etelän suuntaan. E8-tien pohjoiseen liittymään on kulku myös Raitotien liikenneympyrän kautta. Raitotieltä on yhteys Ruskontielle, josta on suora tielinja Oulun keskustaan. Raitotie puolestaan yhdistyy Poikkimaantiehen muodostaen koko kaupungin kiertävän kehätien Nuottasaareen saakka.

Vahvasti kehittyvä alue 

Palolantie sijaitsee vahvasti kehittyvällä Ruskon alueella, jossa on jo nyt paljon kaupanalan ja teollisuuden yrityksiä. Alue on sijainniltaan erittäin haluttu ja alueelle on viime vuosina rakennettu paljon uusia liike/toimitiloja.

Rusko, Ruskonselkä ja Takalaanila muodostavat Oulun suurimman ja merkittävimmän teollisuuden keskittymän ja suurimman yksittäisen työpaikka-alueen. Ruskon alue on Suomen suurin materiaalitehokkuuden osaamis- ja liiketoimintakeskittymä. Alueella toimii useita erityyppisiä jätehuollon erikoisosaajia sekä rakennus- ja purku-urakoinnin ammattilaisia. Rusko ja Ruskonselkä toimivat perinteisen teollisuuden, elektroniikkateollisuuden, pienteollisuuden ja alihankintatoimintojen keskeisenä tukikohtana. Aluetta kehitetään aktiivisesti vastaamaan tilaa vaativan teollisuuden, varastotoimintojen sekä materiaalien lajittelutoimintojen tarpeisiin.

Takalaanila on koko Pohjois-Suomen tavaratoimituksen ja painotuotteiden jakelukeskus. Alueella on erinomaiset edellytykset kehittyä laajemmin logistiikan, verkkokaupan, varastotoimintojen sekä niihin liittyvien palvelujen risteyskohdaksi.

Alueille kulkee bussilinjat 8 ja 16 Oulun keskustasta.

Mietytty piha-ratkaisu

Terwa-toimitiloissa pysäköinnille varataan aina riittävästi tilaa ja huomioidaan turvallinen liikkuminen piha-alueella. Ennakkosuunnittelulla ennakoidaan tulevaisuuden muutostarpeet ja luodaan vaihtoehtoisia toimintamalleja kiinteistön elinkaaren eri vaiheisiin niin, että kiinteistö toimii myös sen jälkeen, kun se ei enää palvele kiinteistön ensimmäistä ja toista käyttäjää.

Toimitila taipuu moneen käyttötarkoitukseen

Aiemmin Terwa Toimitiloihimme on sijoittunut muun muassa maarakennusalan yritys Kamara, mainosteippauksia ja muita mainos- ja mediatuotteita suunnitteleva ja toteuttava Tarratalli, rakennusliike Sakela, grilli-kahvila Ruskon Grilli, liikelahjayritys Sanser ja ilmastointilaitteiden maahantuoja Aermec, suklaavalmistaja ChocoSomnia sekä sähköalan yritys Sähkötek.

Ota yhteyttä

Tule kehittämään kanssamme yrityksellesi modernit, lisäarvoa tuottavat tilat huippupaikalle. Vuokrattavat liiketilat ja toimitilat Oulussa: Raimo Pahkala, puhelin 050 349 3225 tai Erkki Lähtevänoja, puhelin 040 501 8086. Raimon tavoitat sähköpostitse osoitteesta raimo.pahkala@terwarahasto.fi ja Erkin osoitteesta erkki.lahtevanoja@terwarahasto.fi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso kaikki tilat