Terwa Toimitilat Hiltusenkaarre 18

Terwa Toimitilat Hiltusenkaarre 18 valmistui kahdessa vaiheessa. Kesäkuussa 2020 Hiltusenkaarre 18:ssa käynnistyi konevuokraamo Vatupassin toiminta. Business Parkin yhdeksän huoneistoa puolestaan valmistuivat helmikuussa 2021.

Vatupassille toteutimme noin 650 neliön suuruisen konevuokraamon sekä varastokatoksen. Konevuokraamossa on toimistotilaa, myyntivarasto ja huoltohalli. Tilat suunniteltiin yhteistyössä asiakkaan kanssa tarpeita vastaaviksi.

Business Parkin laajuus on noin 1 600 neliötä. Yksittäiset tilat ovat suuruudeltaan  145 – 271 brt-m2. Kuten muissakin tuottamissamme Terwa-toimitiloissa, Hiltusenkaarteessakin vierekkäisten tilojen yhdistäminen isommiksi kokonaisuuksiksi oli mahdollista. Tilat myös räätälöitiin asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Tiloissa toimii muun muassa mainosteippauksiin sekä muiden mainos- ja mediatuotteiden suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut oululainen yritys Tarratalli Oy. Tutustu Tarratallin asiakaskoemukseen täällä: asiakaskokemus Tarratalli Oy.

Hiltusenkaarre 18:ssa konevuokraamon ja Business Parkin pihat ovat täysin erilliset. Business Parkin puolella jokaisella toimitilalla on juuri ko. huoneistolle varattu piha-alue niin rakennuksen etu- kuin takapihalla. Omalla piha-alueella yritykset voivat säilyttää muun muassa kontteja, säiliöitä tai valmistuksessa käytettäviä laitteita ja tarvikkeita. Rakennuksen takana on kullekin toimitilaosakkeelle varattu toimitilaosakkeen levyinen suojaisasti aidattu takapiha. Takapiha tarjoaa suojattua tilaa varastointiin tai taukohetkeen omalla pihalla.