Vapaat liiketilat

Myydään ja vuokrataan toimitilaa

Näiltä sivuilta löydät myytävät ja vuokrattavat toimitilat, liiketilat, toimistotilat ja hallit. Tuotamme toimitiloja ja liiketiloja pääsääntöisesti Oulussa ja Oulun seudulla.

Jos et löydä tarpeitasi vastaavaa tilaa, ota yhteyttä. Kehitetään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin räätälöity tila sellaiselle sijaintipaikalle, jossa asiakkaasi tavoittavat yrityksesi parhaiten. Voit ottaa meidät kumppaniksesi missä vaiheessa tahansa: onpa oma toimitila vasta alkuvaiheessa oleva ajatus tai sinulla on jo pitkälle viedyt ajatukset yrityksesi tulevasta toimitilasta.

Räätälöimme tuottamamme toimitilat aina sinun yrityksesi tarpeita vastaaviksi. Haluamme ymmärtää liiketoimintaasi ja suunnitella yhteistyössä kanssasi liiketilat, jotka tuottavat yrityksellesi lisäarvoa. Kiinnitämme huomiota muun muassa tavaravirtojen kulun suunnitteluun toimitilassasi, toimitilan muuntojoustavuuteen sekä siihen, että yritykselläsi on tilaa kasvaa.

Kun otat meidät kumppaniksesi toimitilahankkeeseen, tutustumme aina liiketoimintaasi ja saat käyttöösi yrityksemme henkilöstön vahvan suunnitteluosaamisen. Kokeilemme myös rohkeasti uusia ratkaisuja.

Tuottamissamme kohteissamme on aina valmiit, kilpailukykyiset rahoitusratkaisut sekä turvallinen ja mietitty hallintomalli.

Tilaa uutiskirjeemme, jos haluat kuulla ensimmäisten joukossa uusista toimitilahankkeistamme.